Hlavné menu

Bardejov - Slovan 2:1

Šéfredaktor|13. nov 2017 o 00:00

Fotogaléria zo stretnutia I. ligy žien Partizán Bardejov - ŠK Slovan Bratislava 2:1 (2:1)

Partizán Bardejov - ŠK Slovan Bratislava  2:1 (2:1)

 

Góly: 7. Semanová, 19. Mikolajová - 17. Šurnovská, rozhodovali Bochnovič - Čonka, Škurla, ŽK: 65. Lemešová  88. Kaláberová, 90. Bytčánková,  215 divákov

Partizán: Mochnacká - Havranová, Dimitrijevič, Lemešová, Bochinová (64. Mazúrová), Gmitterová, Galarovičová, Mikolajová, Hviščová, Semanová, Vagáska.

 
 

V poslednom kole jesennej časti prvej ligy žien sa stretli dve najkvalitnejšie družstvá z čela tabuľky, ktoré doteraz nestratili ani bod a obe chceli, aby to tak ostalo aj po tomto zápase. Vyše 200 divákov videlo veľmi dobrý futbal. Bardejovčanky začali lepšie a už v 7. min. sa ujali vedenia. Úspešnou streľkyňou bola Semanová. Domáce sa dlho z vedenia netešili. Už o 12 minút vyrovnala skóre Šurnovská. Ani Slovanistky však nemali veľa času na radosť. Exportný gól strelila Mikolajová, keď zle postavenú reprezentačnú brankárku Matúškovú, prekonala nádhernou strelou z vyše tridsiatich metrov.

Aj v druhom polčase sa obe družstvá snažili s výsledkom niečo urobiť. Obranné rady však fungovali bezchybne a rovnalo dobre si počínali gólmanky Mochnacká i Matúšková. Diváci tak už gól nevideli a Partizánky si pripísali tri body, čo znamená, že prezimuju na špici ligovej tabuľky. Najlepšou streľkyňou jesene je Mária Mikolajová (13 gólov), druhá je Slovanistka Šurnovská (11) a tretia ďalšia Bardejovčanka Havranová (7).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: