Hlavné menu

USMERNENIE SFZ K TRÉNINGOVÉMU PROCESU

4. jan 2021 o 00:00

USMERNENIE SFZ K TRÉNINGOVÉMU PROCESU

USMERNENIE SFZ K TRÉNINGOVÉMU PROCESU

Uznesenie vlády SR (celý text nájdete na linku:  https://rokovania.gov.sk/RVL/Resolution/18962 )

Uznesením vlády SR došlo k sprísneniu obmedzenia pohybu a pobytu a k zrušeniu niektorých výnimiek zo zákazu vychádzania, a to na obdobie od 1.1.2021 do 24.1.2021.


Tréningový proces a športové aktivity v kluboch sú od 1.1.2021 s výnimkou FORTUNA Ligy a II. futbalovej ligy ZAKÁZANÉ.

V dvoch najvyšších súťažiach sa tréningový proces riadi existujúcim manuálom ako doteraz, pričom na cestu na tréning a späť sa uplatňuje výnimka zo zákazu vychádzania podľa bodu B.1., bod. 1 uznesenia vlády SR.

Tréningy a športové aktivity v iných kluboch je možné uskutočňovať len na základe výnimky zo zákazu vychádzania podľa bodu B.1., bod 12. uznesenia vlády SR, a to individuálne v rámci okresu, pričom individuálny tréning znamená, že okrem členov spoločnej domácnosti sa športovej aktivity nezúčastňujú iné osoby (napr. tréner).

SFZ situáciu monitoruje a v prípade akejkoľvek zmeny bude na ňu operatívne reagovať. O svojich rozhodnutiach bude okamžite informovať prostredníctvom svojho webového sídla www.futbalsfz.sk a oficiálnych sociálnych sietí.  Usmernenie k športovej činnosti je vydané aj v nadväznosti na aktuálne usmernenia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, ktoré sú zverejnené na webovej adrese

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: