Hlavné menu

Víťazný pokrik naposledy 5. júna...

Marcel Eperješi|14. sep 2016 o 02:00

Po ôsmich kolách majú futbalisti MFK Snina v kolónke víťazstiev stále nulu.

Keď sa sninský treťoligista na záver uplynulej sezóny rozlúčil s vlastnými divákmi v 29. kole víťazstvom 3:0, isto nik nečakal, že na ďalší trojbodový zápis si budú futbalisti spod Sninského kameňa riadne počkať. Naposledy to bolo 5. júna 2016, aj v rátane letnej prestávky teda prešli už viac ako tri mesiace.

Tretia liga skupina Východ má za sebou 8. kolo, t.j. polovicu jesennej časti. Bilancia MFK Snina nemôže dávať spokojnosť ani v náznaku. Žiadne víťazstvo, tri remízy, päť prehier, predposledné (štrnáste) miesto v tabuľke. Naposledy Sninčania doma prehrali s Veľkým Horešom, susedom v tabuľke, na ktorého však už strácajú štyri body, teda viac, než jeden zápas. „Netešia nás výsledky, chýbajú nám body, o ničom pozitívnom nemožno hovoriť. Nemôžeme sa vyhovárať na obmeny zostavy, zranenia, študijné povinnosti, to sa bude vyskytovať stále, pribudnú karty, tresty, takéto problémy majú aj ostatní v súťaži. Viacerí hráči šli výkonnostne dolu a to sa odzrkadľuje aj v našich výkonoch, logicky aj výsledkoch,“ začal hodnotenie Pavol Diňa.

Prizabudli už Sninčania, ako chutí víťazstvo? „Tak, tak, je to pravda, už sme na to aj zabudli, v novej sezóne si chlapci v šatni ešte víťazný pokrik nezakričali. Je najvyšší čas napraviť to,“ stroho konštatoval tréner MFK Snina. Čo by mohlo sninského treťoligistu k zisku prvého víťazstva naštartovať? Najbližšie sa predstavia vo Svidníku. „Pridáme v tréningových jednotkách, futbal chlapci hrať nezabudli, je to iba o prístupe, zodpovednosti a bojovnosti. Už sa musíme z tejto výsledkovej letargie prebrať,“ dodal Pavol Diňa.

 

SNINA – VEĽKÝ HOREŠ 1:3 (1:2)

Góly: 31. Skvašík - 9. E. Lukáč, 13. Kotľár, 81. M. Adam (11 m).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: