O post predsedu SsFZ sa uchádzajú traja kandidáti. Jedna vec je však stále otázna

Titanilla Bőd|5. jan 2022 o 13:02

Doterajší predseda končí po viac ako troch dekádach.

BRATISLAVA, BANSKÁ BYSTRICA. Volebná konferencia Stredoslovenského futbalového zväzu sa má konať 13. januára. Stále je však otázne, či sa delegáti zídu osobne, alebo budú hlasovať elektronicky.

„Zisťujeme, za akých podmienok by sme vedeli organizovať konferenciu naživo, ale na 98 percent to vidím tak, že voľby budeme robiť elektronicky,“ informoval Jozef Paršo, predseda SsFZ.

Elektronické hlasovanie má zabezpečiť externá firma s garanciou, že sa nebude dať určiť, kto za koho hlasoval.

„Na takmer všetky funkcie kandiduje jeden človek, no na dve veľmi dôležité funkcie, a to predseda SsFZ a predseda revíznej komisie, sú po traja kandidáti,“ dodal Paršo.

Súčasný predseda viedol Stredoslovenský futbalový zväz od roku 1988, a po viac ako troch dekádach sa už o tento post znovu neuchádza.

Nový prvý muž stredoslovenského futbalu sa tak zíde z trojice kandidátov Igor Krško, Stanislav Neuschl a Ľubomír Samotný.

Igor Krško je súčasný podpredseda SsFZ a predseda Oblastného futbalového zväzu Žilina, riadi ho už 16 rokov.

Stanislav Neuschl bol donedávna manažérom FK Pohronie.

Ľubomír Samotný je členom výkonného výboru SsFZ a donedávna aj predseda Oblastného futbalového zväzu Banská Bystrica. Viedol ho osem rokov, teraz už nekandidoval, lebo sa uchádza o post predsedu regionálneho zväzu. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»O post predsedu SsFZ sa uchádzajú traja kandidáti. Jedna vec je však stále otázna