Spieval aj Galád. Futbalisti Nitry predviedli v kabíne špeciálnu oslavu

Futbalisti FC Nitra.
Futbalisti FC Nitra. (Autor: TASR)
Ivan Mriška|12. aug 2020 o 14:08

Vychutnajte si zábery priamo z kabíny Corgoňov.

NITRA. Futbalisti Nitry odštartovali nový ročník Fortuna ligy zahanbujúcou domácou prehrou 0:5 s úradujúcim majstrom Slovenska.

V druhom kole na pôde favorizovanej Žiliny sa preto očakával hladký triumf domácich.

Žilinčania išli po góle Bičachčjana z nadstaveného času prvého polčasu do vedenia 1:0, ale po zmene strán sa dvakrát presadil Faško a prekvapenie bolo na svete.

„Som veľmi rád, že sme v Žiline bodovali, som šťastný za chlapcov, pretože sme spolu krátko. Tie dva týždne sme si odmakali a výsledok zo soboty bol veľmi krutý. Boli sme dôslednejší, precíznejší a verili sme tomu, že tu môžeme niečo uhrať napriek tomu, že sme cez polčas prehrávali 0:1,“ hodnotil trénera Nitry Gergely Geri.

Po výbornom výsledku bolo v kabíne hostí veselo, zaspieval si aj nový športový riaditeľ klubu Ivan Galád, ktorý len nedávno zachraňoval Nitru v najvyššej súťaži ako tréner.

„Veľmi sme potrebovali takýto pozitívny výsledok, dúfam, že nás nakopne, ale chceme zostať pri zemi, nechceme byť ako na hojdačke, že sa nebudú striedať lepšie a horšie výkony a že na tento zápas nadviažeme aj v ďalšom zápase. Verím, že sa budeme zlepšovať od zápasu k zápasu,“ dodal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Spieval aj Galád. Futbalisti Nitry predviedli v kabíne špeciálnu oslavu