V príprave dve prehry MFK Dubnica

SITA|18. jan 2009 o 16:11

Futbalisti slovenského corgoňligového klubu MFK Dubnica prehrali v záverečnom vystúpení v D-skupine 12. ročníka Tipsport ligy na umelej tráve v Brne.

BRNO/DUBNICA. Futbalisti slovenského corgoňligového klubu MFK Dubnica prehrali v záverečnom vystúpení v D-skupine 12. ročníka Tipsport ligy na umelej tráve v Brne s domácim účastníkom najvyššej českej súťaže 1. FC tesne 0:1.

Jediný gól stretnutia strelil v 69. min Josef Šural. Považania obsadili v konečnej tabuľke posledné 4. miesto s jedným bodom, tím 1. FC Brno postúpil ako víťaz skupiny do štvrťfinále. Dubničania absolvovali cez víkend aj druhý prípravný duel a na domácej umelej tráve podľahli mužstvu Slezský FC Opava (ČR-II. Liga) 1:3. Futbalisti MFK sa ujali vedenia gólom Petra Kišku, potom však Půda, Barteska a Neubert naklonili misky váh na opavskú stranu.

 

Výsledky víkendových prípravných stretnutí slovenského corgoňligového futbalového klubu MFK Dubnica:

 

Tipsport liga - D-skupina:

1. FC Brno (ČR-I. liga) - MFK Dubnica 1:0 (0:0) - hralo sa na umelej tráve v Brne

Gól: Šural

Konečná tabuľka D-skupiny:

1. 1. FC Brno 3 3 6:2 9
2. Sigma Olomouc 3 1 1 1 5:6 4
3. FC Tescoma Zlín 3 1 2 4:4 3
4. MFK Dubnica 3 1 2 2:5 1

 

Prípravný zápas:

MFK Dubnica - Slezský FC Opava (ČR-II. liga) 1:3 (1:2) - hralo sa na umelej tráve v Dubnici

Góly: Kiška - Půda, Barteska, Neubert

 

Najbližšie sa futbalisti Dubnice predstavia v rámci zimnej prípravy na jarnú časť Corgoň ligy v dvojzápase. V sobotu 31. januára nastúpia Považania na domácej umelej tráve proti českému druholigovému tímu FC Vysočina Jihlava (prvý duel sa hrá o 12.00 h, druhý vzájomný súboj je na programe o 14.00 h).

 

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V príprave dve prehry MFK Dubnica