V Dunajskej Strede končia tréner aj jeho asistenti

Tomislav Marič už v novej sezóne Dunajskú Stredu viesť nebude.
Tomislav Marič už v novej sezóne Dunajskú Stredu viesť nebude. (Autor: TASR)
TASR|20. máj 2016 o 16:00

V klube po sezóne končia Tomislav Marič, Karol Praženica aj Dean Računica.

DUNAJSKÁ STREDA. Okrem trénera Tomislava Mariča piatkovým stretnutím záverečného 33. kola Fortuna ligy 2015/2016 v Ružomberku končí pôsobenie v DAC Dunajská Streda aj dvojica jeho asistentov - Karol Praženica a Dean Računica.

Informoval o tom klub na oficiálnom webe.

"Podobne ako v prípade hlavného trénera, 30. júna 2016 končí kontrakt aj dvojici asistentov - Karolovi Praženicovi a Deanovi Računicovi. Po dohode s vedením DAC-u ani u jedného z nich nedôjde k predĺženiu zmluvy, dnes tak budú naposledy spolu viesť mužstvo v stretnutí 33. kola Fortuna ligy v Ružomberku," uviedol DAC v správe na oficiálnej webovej stránke fcdac.sk.

Karol Praženica (vľavo) bol asistentom Tomislava Mariča.
Karol Praženica (vľavo) bol asistentom Tomislava Mariča. (Autor: TASR)

"Dean Računica k nám prišiel spoločne s hlavným trénerom v januári 2015, 46-ročný Chorvát bol Maričovým asistentom počas celého jeho pôsobenia v DAC. Karol Praženica spolupracoval s trénerským štábom už počas jari 2015, vtedy v pozícii skauta a pozorovateľa súperov. Asistentom trénera Mariča sa stal vlani v lete, pred štartom aktuálnej sezóny. Deanovi Računicovi aj Karolovi Praženicovi ďakujeme za služby, ktoré odviedli v prospech nášho klubu a do budúcnosti im želáme mnoho úspechov," znelo ďalej v správe na fcdac.sk.

Tomislav Marič viedol Dunajskú Stredu od januára 2015.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V Dunajskej Strede končia tréner aj jeho asistenti