V Artmedii na skúške ďalší Brazílčan a trojica zo Slovana

SITA|15. jan 2009 o 17:16

Hlavný kormidelník úradujúceho slovenského futbalového šampióna FC Artmedia Petržalka Michal Hipp mal na štvrtkovom tréningu k dispozícii ďalších štyroch nových hráčov.

BRATISLAVA. Hlavný kormidelník úradujúceho slovenského futbalového šampióna FC Artmedia Petržalka Michal Hipp mal na štvrtkovom tréningu k dispozícii ďalších štyroch nových hráčov, ktorí by mohli na jar figurovať v kádri "bielo-čiernych".

"Dnes ráno pricestoval na skúšku priebojný 21-ročný útočník Caihame," informoval agentúru SITA Michal Hipp na margo "kanárika", ktorý má v Artmedii už dvoch svojich krajanov - stredopoliarov Clebera Nascimenta a Pedra Andersona. Do prípravy petržalského mužstva pribudli aj traja kmeňoví futbalisti zo Slovana Bratislava - český stopér Lukáš Nachtman, univerzálny zadák Peter Struhár a Afričan Mamadou Bagayoko. "Všetci sa zapojili do tréningového procesu. V prípade Bagayoka ide o pravého krajného obrancu z Pobrežia Slonoviny, ktorý za svoju krajinu odohral na tomto poste všetky zápasy na olympijskom turnaji v Pekingu," poznamenal ďalej kouč Artmedie a dodal: "Všetci spomenutí novici tu zostanú pár dní, uvidíme ako sa budú ukazovať v tréningoch i v prípravných zápasoch." Michal Hipp má zo Slovana Bratislava k dispozícii už dlhšie aj talentovaného útočníka Jakuba Sylvestra, ktorý by mal Artmedii pomôcť v jarnej časti najvyššej slovenskej súťaže.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V Artmedii na skúške ďalší Brazílčan a trojica zo Slovana