Trénerský tím oceliarov sa meniť nebude

Rastislav Rusič.
Rastislav Rusič. (Autor: TASR/František Iván)
Patrik Fotta|28. mar 2018 o 16:17

Rusič: Dom sa stavia od základov. V kádri však zmeny budú.

KOŠICE. Hokejistov HC Košice povedie aj v nasledujúcej sezóne trénerská dvojica Roman Šimíček a Marcel Šimurda, ktorým bude asistovať Peter Bartoš.

V hráčskom kádri sa chystajú zmeny, no či budú rozsiahlejšieho rázu, to nám výkonný riaditeľ klubu Rastislav Rusič neprezradil.

Isté však je, že sezónu hodnotí vedenie oceliarov ako neúspešnú vzhľadom na piate miesto po základnej časti a vypadnutie vo štvrťfinále.

Sezóna sa pre košických hokejistov skončila pred necelým týždňom, keď prehrali na ľade Banskej Bystrice 0:1 po predĺžení a vo štvrťfinálovej sérii 1:4 na zápasy.

"Ešte je to veľmi čerstvé na nejaké ucelené a logické bilancovanie. Ak to hodnotíme po športovej stránke, sezóna je pre nás neúspešná či už z hľadiska umiestnenia po základnej časti alebo vypadnutia vo štvrťfinále, kde sme boli viac ako vyrovnaným súperom Banskej Bystrici. Na druhej strane v priebehu sezóny sa urobili veľa pozitívnych vecí, na ktorých chceme do budúcnosti stavať," povedal pre Korzár výkonný riaditeľ HC Košice Rastislav Rusič.

Vytypovali si ho do budúcnosti

Jednou zo zásadných otázok je či budú Košice aj v nasledujúcej sezóne pokračovať s dvojicou hlavných trénerov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Trénerský tím oceliarov sa meniť nebude