Tréner Košíc Majoroš: Máme si hľadať nové pôsobiská

Jozef Majoroš. Úspešný tréner vo VSS dokoučoval.
Jozef Majoroš. Úspešný tréner vo VSS dokoučoval. (Autor: Korzár/Judita Čermáková)
Rudolf Rondzik|14. jún 2017 o 00:00

Útočník žlto-modrých Kolbas hovoril so slzami v očiach o obrovskom sklamaní.

KOŠICE. Najčernejší scenár z nekonečnej futbalovej ságy VSS Košice sa naplnil.

Nájsť niekoho, kto by sa aspoň nejako vyjadril, bola sizyfovská úloha.

Jozefa Majoroša, trénera úspešného tímu, ktorý si návrat medzi elitu vybojoval, ale hrať ju nebude, sa nám podarilo odchytiť tesne po rokovaní s majiteľmi klubu.

Bolo to na mieste, kde ešte pred dvoma týždňami lietal po postupe do najvyššej súťaže nad hlavami svojich zverencov – na štadióne Lokomotívy.

„Nehovorí sa mi o tom práve najlepšie. Prichádzam zo stretnutia s majiteľmi, kde nám oznámili, že my, tréneri, ale aj hráči si môžeme hľadať nové pôsobiská,“ len veľmi ťažko vychádzali tieto slová od kouča, ktorý si iba pár dní dozadu pripísal prvý úspech medzi seniorskými tímami.

„Vedeli sme o nelichotivej situácii v klube, sledovali sme i to, o čom sa špekulovalo vo verejnosti i v médiách. Žiaľ, my tréneri sme to ovplyvniť nevedeli. Odviedli sme svoju prácu s úspešným koncom a to ostatné ostáva na iných. I to vyjadrenie, prečo a čo ďalej s futbalom v meste. Lebo klub VSS svoj postoj vyjadril. My sa už iba musíme prispôsobiť novej situácii. Všetky ostatné špekulácie by aj tak nič nové nepriniesli,“ nechcelo sa príliš odpovedať Majorošovi na otázky, ktoré vlastne ani nepatrili jemu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Tréner Košíc Majoroš: Máme si hľadať nové pôsobiská