Vlhová varuje pred podmienkami v Kranjskej Gore. Sú tu špecifické faktory, tvrdí (Sportnet podcast)

Petra Vlhová v obrovskom slalome v Lienzi.
Petra Vlhová v obrovskom slalome v Lienzi. (Autor: TASR)
Sportnet|5. jan 2024 o 07:15

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 5. január, a v tento deň pred desiatimi rokmi tento svet navždy opustil bývalý skvelý portugalský futbalista Eusébio.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Švédi a Američania sa dnes stretnú vo finále

Hokejisti Švédska zdolali reprezentantov Česka 5:2 a stali sa prvými finalistami majstrovstiev sveta v hokeji do 20 rokov 2024. O pár hodín neskôr sa zasa podarilo Spojeným štátom americkým otočit duel s Fínskom z 0:2 na 3:2.

Už dnes o 15. hodine sa odohrá zápas o 3. miesto medzi Českom a Fínskom, zatiaľ čo o 19. hodine a 30. minúte je na programe finále medzi Švédskom a USA.

Slovenskí hokejoví reprezentanti sa ešte v stredu večer vrátili z turnaja domov. Tréner Ivan Feneš pomenoval pred kamerou RTVS Šport štvrťfinálovú prehru s Fínskom za najťažšiu v kariére. Stihol aj odpovedať kritikom Maxima Štrbáka. Reakcie nájdete v podcaste.

Viac k téme:

Vlhovú čaká víkendový program

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová si po pretekoch v Lienzi dopriala deň voľna a v talianskom stredisku Toblach pokračovala v tréningu. Preteky v Lienzi jej nevyšli podľa predstáv.

V obrovskom slalome skončila siedma, v slalome piata. Tento víkend si ale môže vylepšiť náladu, keďže v sobotu je o 9:30hod. ráno na programe prvé kolo obrovského slalomu a v nedeľu v rovnaký čas prvé kolo slalomu v slovinskej Kranjskej Gore. Ako tento kopec vidí lyžiarka? Jej odpovede nájdete v podcaste.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Petra Vlhová»Vlhová varuje pred podmienkami v Kranjskej Gore. Sú tu špecifické faktory, tvrdí (Sportnet podcast)