Šoltisa čaká jubilejný zápas na lavičke Michaloviec

Pre trénera Antona Šoltisa bude súboj s Trenčínom stý na lavičke Michaloviec.
Pre trénera Antona Šoltisa bude súboj s Trenčínom stý na lavičke Michaloviec. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|9. mar 2019 o 00:00

Proti Trenčínu odkoučuje stý duel ako hlavný tréner MFK Zemplín.

MICHALOVCE. Keď futbalisti Michaloviec nastupovali začiatkom októbra na súboj proti Trenčínu na myjavskom štadióne, uzatvárali prvoligovú tabuľku.

Po piatich mesiacoch sa títo súperi stretávajú opäť, ale tentoraz v úplne inej situácii.

Zemplínčania majú spečatený postup do hornej šestky a naopak Trenčanov čakajú boje v skupine o záchranu.

Kto by to bol vtedy povedal, že žlto-modrí budú nastupovať na posledný zápas základnej časti proti AS v pozícii favorita.

„V tomto je futbal krásny. Niekedy prináša pozitívne momenty, inokedy negatívne. Nám sa aktuálne darí a verím, že bude aj naďalej,“ vyriekol tréner MFK Zemplín Anton Šoltis.

Bez tlaku za víťazstvom

Počnúc spomínaným duelom s Trenčínom zaknihovali doteraz jeho zverenci na ligovej scéne jedinú prehru z jedenástich vystúpení a vďaka tejto výbornej bilancii sa v tabuľke vyšvihli na piatu priečku.

„Prvýkrát proti AS sme išli do zápasu s malou dušičkou, teraz budeme favorizovaným mužstvom my. Súperovi sa výsledkovo nedarí, aj keď herne to nie je z jeho strany najhoršie. Jeho štýl hry je stále rovnaký, chce hrať cez krídla, v čom je nebezpečný. Chceme podať dobrý výkon, byť úspešní a zvíťaziť. Verím, že príde viac ľudí ako v prvých dvoch domácich súbojoch, chlapci by si to zaslúžili,“ pokračoval Šoltis.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šoltisa čaká jubilejný zápas na lavičke Michaloviec