Slovan okrem účinkovania v Európe čaká aj súboj o Česko-slovenský pohár

Slovan Bratislava oslavuje triumf v Slovnaft Cupe.
Slovan Bratislava oslavuje triumf v Slovnaft Cupe. (Autor: TASR)
SITA|7. jún 2017 o 19:14

Pozrite si program prípravných stretnutí hráčov Slovana Bratislava pred novou domácou sezónou.

BRATISLAVA. Futbalisti úradujúceho slovenského vicemajstra ŠK Slovan Bratislava odštartujú vo štvrtok 8. júna v popoludňajších hodinách na štadióne Pasienky krátku, ale intenzívnu letnú prípravu na nastávajúcu sezónu 2017/2018.

Slovanisti sa vrátia do plného tréningového zaťaženia už necelé dva týždne po skončení uplynulého ročníka, počas celého priebehu prípravy budú využívať kvalitné domáce podmienky - na programe majú intenzívne tréningové jednotky, posilňovňu a pochopiteľne aj regeneráciu.

"Na štvrtkovom zraze sa zúčastní aj bývalý útočník MFK Ružomberok Jakub Mareš, ktorý je prvou posilou ŠK Slovan do novej sezóny," uvádza oficiálna internetová stránka bratislavského klubu.

"Z dôvodu plnenia reprezentačných povinností sa až neskôr zapoja do prípravy Aleksandar Čavrič, Kornel Saláta, Vukan Savičevič a Seydouba Soumah," dodáva klubový web a dodáva, že o ďalších zmenách v kádri bude informovať po ich oficiálnom potvrdení.

Prvý prípravný zápas odohrajú futbalisti Slovana doma na Pasienkoch 14. júna proti Komárnu, lídrovi III. ligy skupiny západ.

Následne sa ako víťazi národného pohára Slovnaft Cup predstavia v rámci premiérového ročníka Česko-slovenského pohára proti držiteľovi Českého pohára FC Fastav Zlín, hrať sa bude 23. júna v Uherskom Hradišti na štadióne 1. FC Slovácko v dosiaľ nezverejnenom čase.

Slovan čakajú aj duely v Európskej lige. V prvom predkole figuruje medzi nasadenými tímami, nasadený bude aj v prípade postupu do druhého predkola.

Predbežný program zápasov ŠK Slovan Bratislava:

14. júna: ŠK Slovan Bratislava - KFC Komárno (III. liga, štadión Pasienky)

23. júna: Česko-slovenský pohár: FC Fastav Zlín (ČR) - ŠK Slovan Bratislava (Uherské Hradiště/ČR)

29. júna: ŠK Slovan Bratislava - ??? (prvý zápas 1. predkola Európskej ligy 2017/2018)

1. júla: ŠK Slovan Bratislava - FC Nitra (II. liga, Pasienky)

6. júla: ŠK Slovan Bratislava - ??? (odvetný zápas 1. predkola Európskej ligy 2017/2018)

9. júla: ŠK Slovan Bratislava - FK Inter Bratislava (III. liga, Pasienky)

13. júla (v prípade postupu z 1. predkola): ŠK Slovan Bratislava - ??? (prvý zápas 2. predkola Európskej ligy 2017/2018)

15. júla: ŠK Slovan Bratislava - OFK Dunajská Lužná (III. liga, Pasienky)

20. júla (v prípade postupu z 1. predkola): ŠK Slovan Bratislava - ??? (odvetný zápas 2. predkola Európskej ligy 2017/2018)

Pozn.: Časy začiatkov stretnutí sa ešte upresnia.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan okrem účinkovania v Európe čaká aj súboj o Česko-slovenský pohár