Je hviezda sociálnych sietí. Thill videl svoj gól do siete Realu viac ako stokrát

 Sebastien Thill oslavuje gól proti Realu Madrid.
Sebastien Thill oslavuje gól proti Realu Madrid. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|1. okt 2021 o 13:50

Luxemburčan rozhodol efektným halfvolejom.

BRATISLAVA. Keď strelil v nadstavenom čase gól do siete Realu Madrid, futbalový svet prestal dýchať.

Záložník moldavskej senzácie z Tiraspoľu Sebastien Thill žije vlastnú rozprávku. Sťaby biblický Dávid v nej skolil futbalového Goliáša. Svoj víťazný gól do siete „bieleho baletu“ si pozrel už viac ako stokrát.

Len si to predstavte. Pred zápasom sa vám každý smeje. Španielske médiá sa pýtajú, či ste profesionál alebo popri futbale v Moldavsku aj pracujete.

Príde zápas. Šerif šokuje Real už v prvom polčase, v druhom je zázrak dokonaný vďaka Thillovmu zásahu. Luxemburčan sa blysol efektným halfvolejom, po ktorom nastala spontánna oslava futbalového trpaslíka.

„Množstvo mojich známych zdieľalo ten gól na sociálnej sieti. Vždy som si ho pozrel a mal zimomriavky a úsmev na perách. Bolo to minimálne stokrát,“ cituje Thilla Daily Mail.

„Ten gól je úžasný. Jednoznačne najkrajší a najdôležitejší v mojej kariére. Ako každé dieťa aj ja som sníval, že budem raz hrať proti najlepším v Lige majstrov. A teraz je to skutočnosť. Stále mi azda nedochádza, že som strelil víťazný gól na slávnom štadióne Santiago Bernabeu,“ konštatoval Thill.

Zázrak z Podnesterska je po dvoch zápasov v milionárskej súťaži na prvom mieste. Okrem Realu zdolal aj ukrajinský Šachtar Doneck. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Je hviezda sociálnych sietí. Thill videl svoj gól do siete Realu viac ako stokrát