Rožňavský kanonier Figúr mieri do tímu nováčika tretej ligy

Jaroslav Figúr s loptou.
Jaroslav Figúr s loptou. (Autor: Peter Podolinský)
Peter Podolinský|25. júl 2018 o 00:00

Útočník MFK Rožňava sa v minulej sezóne stal najlepším strelcom tímu.

ROŽŇAVA. Útočník MFK Rožňava Jaroslav Figúr sa v minulej sezóne stal s desiatimi gólmi najlepším strelcom tímu. Po rozpade rožňavského áčka sa stal posilou nováčika 3. ligy AŠK Maria Huta.

S desiatimi gólmi ste sa stali najlepším strelcom MFK Rožňava v premiérovej sezóne v 3. lige. Ste spokojný s dosiahnutým počtom?

„Uplynulá sezóna bola pre väčšinu z nás premiérová v tretej lige. Všetci sme boli veľmi radi, že sa nám konečne podarilo postúpiť do najvyššej východoslovenskej súťaže a zápasy sme hrávali s kvalitnými protivníkmi. Taktiež aj pre našich fanúšikov boli zápasy proti mužstvám ako napríklad Vranov nad Topľou, FC Košice, Stropkov, Snina, Lipany oveľa zaujímavejšie ako zápasy v 4. lige, kde sme väčšinou hrali proti dedinským celkom. V dobrej konkurencii sa nám podarilo umiestniť v prvej polovici tabuľky, takže s umiestnením môžme byť spokojný. Presvedčili sme sa, že ak sme podali koncentrovaný a zodpovedný výkon, tak sme dokázali vyhrať aj proti najlepším celkom. Aj napriek tomu, že som vynechal dosť zápasov, tých gólov by som uvítal viac. V minulej sezóne to bolo viac ako dvakrát toľko, tak teraz sa mi tých 10 gólov zdá dosť málo.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Rožňavský kanonier Figúr mieri do tímu nováčika tretej ligy