Remeta ich motivoval. Prešovčania v pohári aj tak vybuchli

Na snímke zľava manažér klubu Marek Trávniček, prezident klubu Miroslav Remeta a tréner Miroslav Jantek na tlačovej konferencii futbalového klubu 1.FC Tatran Prešov.
Na snímke zľava manažér klubu Marek Trávniček, prezident klubu Miroslav Remeta a tréner Miroslav Jantek na tlačovej konferencii futbalového klubu 1.FC Tatran Prešov. (Autor: TASR/Roman Hanc)
Daniel Dedina|14. sep 2017 o 00:00

Trávniček: Podnikáme kroky, aby sa to neopakovalo.

PREŠOV. Výsledok 3. kola Slovnaft Cupu 2017/18, a tým pádom i celé účinkovanie v tejto súťaži, si futbalisti 1. FC Tatran Prešov za klobúk nedajú.

Po prehre 1:3 na pôde treťoligovej Dubnice nad Váhom už budú ďalšie pokračovanie pohárových zápolení na domácej scéne sledovať len v role divákov.

Fakty nepustia. Dlhšie než 1. FC Tatran Prešov si v tohtoročnej edícii Slovnaft Cupu zahrajú napríklad aj Lipany, Soľ či Šimonovany.

Práve s posledne menovaným súperom by prišli Šarišania do konfrontácie v prípade utorkového triumfu. Živili by tak reálnu šancu na postup do osemfinále, kde by sa takisto stretli so súperom z nižšej súťaže.

Pohárová púť Prešovčanov sa však skončila predčasne, už v 3. kole na ihrisku Dubnice nad Váhom.

U súpera s pomerne úspešnou nedávnou históriou, dlhoročného účastníka najvyššej slovenskej ligovej súťaže, v súčasnosti lídra III. ligy Západ, v ktorej ešte neokúsil trpkosť prehry, majúceho vo svojom strede viacero hráčov so skúsenosťami z vyšších súťaží.

Napriek tomu, stále je to „len“ treťoligista.

S takým tímom by si fortunaligista mal poradiť bez problémov, v prípade komplikácií aspoň s viac či menej odretými ušami.

V prípade Šarišanov sa tak nestalo.

Keďže len minulý týždeň deklarovalo na tlačovej konferencii vedenie klubu na čele s prezidentom 1. FC Tatran Prešov Miroslavom Remetom, úmysel bojovať o účasť v prvej šestke Fortuna ligy – hráčsku kabínu dokonca za týmto účelom motivovalo prémiou 100-tisíc eur – zaujímal nás pohľad čelných predstaviteľov Tatrana na predčasné pohárové vypadnutie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Remeta ich motivoval. Prešovčania v pohári aj tak vybuchli