Polaček v D. Strede skončil, šancu nevidí ani v Slovane

Martin Polaček (vľavo).
Martin Polaček (vľavo). (Autor: TASR)
SITA|29. jún 2015 o 12:10

Slovenský brankár by chcel ísť chytať do zahraničia.

BRATISLAVA. Slovenský brankár Martin Polaček, ktorý pôsobil v jarnej časti uplynulej sezóny 2014/2015 v Dunajskej Strede, momentálne rieši svoju futbalovú budúcnosť.

Do tímu zo Žitného ostrova pribudol na ročné hosťovanie z maďarského úradujúceho majstrovského klubu Videoton Székesfehérvár skúsený 31-ročný Tomáš Tujvel, ktorý ho vytlačil z postu gólmana a Polaček v FC DAC minulý týždeň skončil.

Dvadsaťpäťročný prešovský rodák (nar. 2. apríla 1990) je kmeňovým hráčom ŠK Slovan Bratislava, návrat do Bratislavy však v jeho prípade tiež nevyzerá najružovejšie.

Hoci Dušanovi Pernišovi sa čoskoro končí na Pasienkoch zmluva, k Martinovi Krnáčovi angažovalo vedenie Slovana v nedeľu výraznú posilu - 43-násobného slovenského reprezentanta Jána Muchu. Na otázku, či si myslí, že by napriek tomu mohol dostať priestor v prvom mužstve bratislavského klubu, Polaček krátko skonštatoval: "Teraz už ťažko".

"Láka ma zahraničie, láka ma aj Fortuna liga. Predovšetkým chcem pravidelne chytať. Rád by som mal vyriešené nové pôsobisko v priebehu dvoch - troch týždňov," uzavrel 198 cm vysoký brankár pre web fortunaliga.sk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Polaček v D. Strede skončil, šancu nevidí ani v Slovane