Lokomotíva získala prvé body v sezóne

ilustr. foto
ilustr. foto (Autor: archív)
Martin Belej|31. aug 2018 o 18:25

V 7. kole 2. ligy porazila doma Lipany.

DRUŽSTEVNÁ PRI HORNÁDE. Až v 7. kole 2. futbalovej ligy sa dočkala košická Lokomotíva prvých bodov v súťaži, keď na ihrisku v Družstevnej pri Hornáde porazila Lipany 2:1.

Víťazstvo Košičanov sa však nerodilo ľahko. Ujali sa vedenia gólom Róberta Jana ešte v prvom polčase, po zmene strán však prišli o kapitána Patrika Zajaca, ktorý musel ísť v 53. po druhej žltej karte pod sprchy.

Lipany vyrovnali v 74. minúte z kopačky striedajúceho Hirku, už o dve minúty však z penalty strhol výhru na stranu domácich Pavúk.

Lokomotíva napriek výhre ostáva v predbežnej tabuľke 2. ligy na poslednom, 16. mieste, Lipany sú trináste, ale ešte môžu klesnúť.

Štatistika

FC Lokomotíva Košice – ŠK Odeva Lipany 2:1 (1:0)

Góly: 21. R. Jano, 77. Pavuk (11m) – 74. Hirka. Rozhodoval Somoláni, ŽK: Zajac, Mihálik – Dlugoš, Janič, Bujňák, Hirka, Kraľovič. ČK: 53. Zajac (Lok.) po 2. ŽK, 420 divákov.

Lokomotíva: Fabini – Ilinjo, Kolek, Karaš (90. Grohoľ), R. Cicman, P. Zajac, Pavúk (84. M. Tóth), Mihálik, Korijkov, R. Jano (72. Novotný), Hovančík.

Odeva: Bartoš – Bujňák (84. Blaško), Špak, Kraľovič, Jusko, Dlugoš, Vysočan (59. Hirka), Vitovič, Janič, Štefčák (46. Haščák), Kamenec.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Lokomotíva získala prvé body v sezóne