Karhan sa vráti do Mainzu, aby doriešil prestup

Miroslav Karhan
Miroslav Karhan (Autor: SITA)
SITA|23. jún 2011 o 11:07

"Hovoril som s manažérmi, aby môj prestup do Trnavy nezanedbali a čo najskôr vyriešili. Ešte budem do klubu volať prvého júla,“ zdôraznil Miroslav Karhan.

TRNAVA. Nová posila futbalového klubu FC Spartak Trnava Miroslav Karhan vo štvrtok odcestoval späť do Mainzu, aby zariadil svoj prestup a sťahovanie rodiny na Slovensko.

Deň pred odchodom do zahraničia však mal v Trnave pred novým obchodom autogramiádu, na ktorú prišlo mnoho jeho priaznivcov. Sám bol milo prekvapený, koľko ľudí si na trnavské sídlisko Družba prišlo po jeho podpis.

"Aj keď nepatrím k ľuďom, ktorí vyhľadávajú takéto situácie, viem, že aj toto je jedna z možností, ako prilákať deti k futbalu, takže som rád prišiel," citovala internetová stránka o klube a fanúšikoch www.spartak. sk slová slovenského reprezentačného rekordéra Miroslava Karhana, ktorý 21. júna oslavoval 35. narodeniny.

Akciu zorganizovala súkromná firma, ktorá pre deti pripravila rôzne atrakcie. Malí účastníci autogramiády si mohli vyskúšať napríklad aj futbal v nafukovacom ihrisku.

Podujatie moderoval známy zabávač Jozef Pročko, ktorý je povestný svojou divokou povahou a rôznymi kanadskými žartmi. Svojej povesti nezostal nič dlžný ani na Karhanovej autogramiáde a trnavskú letnú posilu donútil k podpisu na jeho odhalený zadok.

Miro Karhan sa však vynašiel. "Nepodpísal som sa, len som otočil fixku na druhú stranu. Asi bude prekvapený, keď sa doma pozrie a zistí, že tam nič nemá," vysvetlil M. Karhan.

Rodák zo Šulekova, ktorý si od dorasteneckých rokov až do odchodu do zahraničia v roku 1999 obliekal iba dres "červeno-čiernych", bol od pondelka na sústredení s mužstvom hlavného trénera Pavla Hoftycha v Zlatých Moravciach.

"Už vo štvrtok letím dotiahnuť do Nemecka posledné veci okolo sťahovania. Prvý zápas Európskej ligy UEFA 2011/2012 za Trnavu hrať nemôžem. Verím však, že všetko dopadne tak, aby som v odvete mohol nastúpiť. Hovoril som s manažérmi, aby môj prestup do Trnavy nezanedbali a čo najskôr vyriešili. Ešte budem do klubu volať prvého júla,“ zdôraznil Miroslav Karhan.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Karhan sa vráti do Mainzu, aby doriešil prestup