Jánošík odchádza z Dubnice do Slovana

SITA|15. dec 2009 o 17:14

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Peter Jánošík opúšťa tím MFK Dubnica a stáva sa novým členom majstrovského kádra bratislavského Slovana.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Peter Jánošík (nar. 2. 1. 1988) opúšťa tím MFK Dubnica a stáva sa novým členom majstrovského kádra bratislavského Slovana.

Vysoký obranca mieri za svojím niekdajším spoluhráčom Erikom Grendelom, ktorý odišiel z Považia na Tehelné pole už počas jesennej fázy Corgoň ligy 2009/2010.

"Peter Jánošík je už hráčom Slovana Bratislava. Kluby sa navzájom dohodli," potvrdil túto informáciu pre internetový portál www.profutbal.sk dubnický športový riaditeľ a hlavný tréner v jednej osobe Peter Gergely.

Dubnicu by údajne mohli opustiť aj ďalší dvaja mladí zadáci - dvadsaťdvaročný Martin Nosek a dvadsaťštyriročný Marcel Ondráš, o ktorých vraj prejavilo záujem vedenie trnavského Spartaka.

"V tomto prípade neviem povedať nič konkrétne. Neuskutočnili sa žiadne rokovania a neviem nič ani o záujme Spartaka o ich služby," uviedol Gergely, podľa ktorého však nemožno vylúčiť odchody ďalších kľúčových futbalistov do ekonomicky silnejších klubov: "V prestupovom termíne od nás pravidelne odchádzajú hráči. Deje sa to v zime i v lete. Všetko je otvorené a uvidíme, ako sa veci ohľadom kádra vyvinú. Finančné problémy netrápia len nás, ale aj iné kluby. Ostatní sú tiež nútení predávať svojich najlepších futbalistov. Ak bude o dubnických hráčov záujem a ponuka bude pre klub výhodná, tak ich predáme."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Jánošík odchádza z Dubnice do Slovana