Gól roka 2: Skvelá myšlienka. Klobúk dole, čo robíte pre nás amatérov, chválil kandidát

Andrej Ivan ešte v drese bývalého klubu.
Andrej Ivan ešte v drese bývalého klubu. (Autor: archív - AI)
Ivan Mriška|26. dec 2021 o 09:00

Predstavujeme kandidáta na Gól roka 2021 číslo dva.

ŠURANY. Pálil takmer z polovice ihriska. Andrej Ivan z ŠK Šurany strelil v zápase piatej ligy Východ ZsFZ proti OŠK Dolný Ohaj exportný gól.

Bombou v 37. minúte vyrovnával na 1:1. „Mal som dobrý pocit, preto som to skúsil. Nečakal som však, že to skončí v šibenici. Z gólu mám obrovskú radosť,“ tešil sa pred časom Andrej Ivan, 36-ročný kandidát na Gól roka 2021.

Je milo prekvapený

Redaktori Sportnetu ho nominovali do finálovej desiatky najkrajších gólov, ktoré medzi amatérmi padli v roku 2021.

„Som milo prekvapený. Nečakal som, že by som sa tam dostal, pretože padlo množstvo krásnych gólov. Úprimne mám z toho veľkú radosť,“ po zverejnení nominácie sa potešil kandidát na Najkrajší gól roka 2021.

O radostnej správe ho telefonicky informoval tajomník klubu. „Spoluhráči majú z toho rovnakú radosť, ako keď som gól strelil. Potešia sa aj kolegovia, ktorí na túto tému viackrát vtipkovali,“ dodal s úsmevom.

Andrej Ivan pracuje v stavebnej firme v Nových Zámkoch. „Mám výborného šéfa, ktorý je manažérom MMA bojovníka Lajoša Kleina. V práci sme veľká športová rodina, preto sa o mojej nominácii do finále bude diskutovať,“ prezradil Andrej Ivan.

Ivan: Klobúk dole, čo robíte

Futbalista ŠK Šurany očakáva, že rovnako ako spoluhráči budú za neho hlasovať aj kolegovia. Nikoho však nútiť nebude.

„Chcem, aby súťaž prebiehala plynulou cestou. Všetky góly sú krásne, preto všetkým držím palce. Ak vyhrám, vyhrám. Ak nie, nie. Život pôjde ďalej.

V prvom rade ma teší skvelá myšlienka. Klobúk dole, čo robíte pre nás amatérov. Je to výborná propagácia futbalu na dedinách a v malých mestách. Parádne spestrenie zimnej prestávky,“ pochválil organizátorov súťaže o najkrajší gól.

Ivan má dlhodobé problémy s vysunutou platničkou, ktorá mu tlačí na nerv. Napriek tomu sa však opäť zapojí do zimnej prípravy ŠK Šurany.

„Mám už síce vyšší vek, ale verím, že sa mi podarí streliť podobný pekný gól,“ uzavrel Andrej Ivan, kandidát na strelca najkrajšieho gólu roka 2021.

Videá všetkých gólov TOP 10 a hlasovanie za najkrajší nájdete TU

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Gól roka 2: Skvelá myšlienka. Klobúk dole, čo robíte pre nás amatérov, chválil kandidát