VIDEO: Stý gól bol famózny. Venujem ho Interu, aby mal lepšiu budúcnosť, vyhlásil Piroska

Juraj Piroška v drese Interu Bratislava.
Juraj Piroška v drese Interu Bratislava. (Autor: Inter Bratislava)
Ivan Mriška|24. máj 2024 o 13:05

Bývalý reprezentant kandiduje v súťaži Gól roka 2024.

BRATISLAVA. Keď sa Inter Bratislava blížil k méte sto gólov za sezónu, klub na sociálnej sieti vyhlásil tipovaciu súťaž o dres. Pýtal sa, kto ho strelí.

Stý gól v sezóne zaznamenal Juraj Piroska a nebol obyčajný. Bol to famózny priamy kop z tridsiatich metrov, ktorý ukážkovo poslal do siete.

„Bol to príjemný pocit, streliť stý gól. Netlačil som sa, že ho chcem dať. Jednoducho to tak vyšlo a mám z jeho veľkú radosť,“ pre Sportnet uviedol bývalý slovenský reprezentant Juraj Piroska, ktorý po kariére baví divákov v nižšej súťaži.

Gól s postupovou definitívou

Jubilejný gól Interu nemal len víťaznú, ale aj postupovú príchuť. Inter zdolal doma druhý Rohožník 4:0 a štyri kolá pred koncom definitívne spečatil postup do tretej ligy.

„Dali sme si za cieľ postup, ktorý bol jednoznačne najdôležitejší. Naplniť ambície však nie je vždy jednoduché.

Prispôsobili sme preto tomu všetko, aby sme náš cieľ naplnili. Sme radi, že sa nám to podarilo a môžeme sa pripravovať na ďalšiu sezónu,“ dodal skúsený 37-ročný futbalista.

VIDEO: Stý gól Juraja Pirošku

Tréner Interu Andrej Štellár sa pre Sportnet vyjadril, že príchod Pirošku zohral veľkú úlohu pri postupe do tretej ligy. Jeho prínos na ihrisku i v kabíne je veľký.

„Vážim si trénerove slová. Prišiel som, aby som pomohol a uvidíme, čo bude v novej sezóne. Možnosti nejaké sú, rád by som išiel s Interom ďalej, no musíme dobre doplniť káder. A potom sa môžeme baviť o ďalších cieľoch,“ prezradil Piroska.

Mal by byť na inej úrovni

Podľa bývalého hráča Slovana Bratislava, Freiburgu, Sparty Praha či Artmedie Petržalka by mala byť značka Interu na úplne inej úrovni.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Stý gól bol famózny. Venujem ho Interu, aby mal lepšiu budúcnosť, vyhlásil Piroska