Zdramatizoval zápas. Ďakujeme za gól, doberali si brankára Dukly hráči treťoligistu

Štadión v Rimavskej Sobote.
Štadión v Rimavskej Sobote. (Autor: Titanilla Bőd)
Titanilla Bőd|21. sep 2022 o 22:05

Banská Bystrica vyhrala na Gemeri 4:2.

RIMAVSKÁ SOBOTA. Keď hral ešte v prvej lige, pohárové stretnutia s nižším súpermi považoval skôr za „pokutové zápasy“. Teraz, vo veku 41 rokov ako kapitán treťoligistu si chcel konfrontáciu s účastníkom prvej ligy najmä užiť.

„Ďakujeme divákom, aj našim deťom, ktoré nám na tribúne vytvorili skvelú atmosféru a mládežníckym trénerom, ktorí tu boli s nimi,“ uviedol po zápase s Banskou Bystricou skúsený stopér Rimavskej Soboty Peter Petrán.

Viac ako šesťsto divákov videlo v 3. kole Slovnaft Cupu zaujímavé stretnutie, v ktorom MFK Dukla Banská Bystrica napokon zdolala MŠK Rimavská Sobota 4:2.

Nemajú sa za čo hanbiť

„Nechceme si spraviť hanbu a chceme potrápiť Banskobystričanov,“ taký bol základný cieľ trénera Rimavskej Soboty Eugena Bariho pred zápasom.

Pred troma rokmi ešte ako tréner Fiľakova bol blízko prekvapenia, jeho FTC vtedy uhral s Dunajskou Stredou bezgólovú remízu a favorit postupoval až po jedenástkovom rozstrele.

V penalty dúfali aj diváci na Gemeri. Rimavská Sobota svojho času hrala aj prvú ligu, a mnohí fanúšikovia si ešte veľmi dobre pamätajú zápasy so Slovanom či Trnavou. Momentálne však Soboťania pôsobia v III. lige Východ.

Výkonnostný rozdiel medzi dvoma tímami bol zrejmý, ale domáci si hanbu rozhodne nespravili.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Zdramatizoval zápas. Ďakujeme za gól, doberali si brankára Dukly hráči treťoligistu