VIDEO: Krásny gól do spodnej bránky. Strelec musí doniesť tekutú odmenu

Titanilla Bőd|11. sep 2020 o 20:15

Ukrajincom sa už nižšie ligy neoplatia.

BELÁ NAD CIROCHOU. Štrnásta minúta, gól zo štandardnej situácie. Za takouto strohou poznámkou v zápise sa však môže ukrývať ozajstný klenot. 

V zápase Belá nad Cirochou – Zámutov vihorlatsko-dukelskej skupiny V. ligy VsFZ otvoril skóre Juraj Popovič krásnou strelou z priameho kopu. Lopta letela z tridsiatich metrov do vinkľa.

„Na videu to vyzeralo ešte lepšie,“ smial sa autor gólu. V tejto sezóne má na konte už tri presné zásahy, z toho dva z priameho kopu. „Nenazval by som sa špecialistom. Sem-tam to vyjde,“ vraví skromne Popovič. 

Tvrdí, že keď bol mladší, pravidelne trénoval štandardky, ale v piatej lige je na to menej príležitostí. Predtým hrával aj tretiu ligu za Sninu.  

„Môj futbalový vzor je Lionel Messi, ale takéto góly dáva skôr Cristiano Ronaldo,“ poznamenal s úsmevom 34-ročný ofenzívny stredopoliar. Za exportný gól bude musieť priniesť do kabíny tekutú odmenu.  

Gól padol do takzvanej „spodnej bránky“. „Mám pocit, že naše ihrisko je trošku dole brehom. Možno aj preto lopta nabrala taký spád. Máme menšie ihrisko, smejem sa, že v porovnaní s inými sú to také tenisové kurty,“ dodal strelec. 

Loptu trafil veľmi dobre, ale predsa si pomyslel, že iný brankár by na jeho strelu možno dosiahol.

„Súper mal v minulej sezóne brankára Ukrajinca, no možno ani on by tú loptu nechytil. Teraz je tu na východe dosť zvláštna situácia. Bolo tu veľa hráčov z Ukrajiny, ale pre opatrenia proti šíreniu koronavírusu sa im už neoplatí chodiť na Slovensko. Pre jeden zápas sa nechcú dostať do karantény, alebo chodiť na testy,“ poukázal na miestne špecifikum Popovič. 

Dajte nám tip

Tento článok vznikol vďaka tipu čitateľa Futbalnetu. Ak ste zažili pekné gólové momenty, zaujímavé akcie, či kuriózne situácie na futbalových trávnikoch, dajte nám o nich vedieť na info@sportnet.sk. Ďakujeme! 


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Krásny gól do spodnej bránky. Strelec musí doniesť tekutú odmenu