Líder tretej ligy Východ stratil prvé body. Domáci diváci sa hnevali na rozhodcu

Momentka zo zápasu Rimavská Sobota - Lipany.
Momentka zo zápasu Rimavská Sobota - Lipany. (Autor: Titanilla Bőd)
Titanilla Bőd|3. sep 2022 o 22:54

Výsledok ovplyvnili dva sporné momenty.

RIMAVSKÁ SOBOTA. V prvých štyroch zápasoch získal dvanásť bodov a inkasoval iba jeden gól. ŠK Odeva Lipany je lídrom III. ligy Východ, no v 5. kole stratil prvé body, keď na pôde MŠK Rimavská Sobota remizoval 1:1.

Posily do ofenzívy

Rimavskosoboťania sa cez týždeň posilnili: Sebastian Gembický sa predstavil už v stredu v pohárovom zápase, príchod Davida Fadaira bol dotiahnutý až pred ligovým zápasom.

21-ročný ofenzívny Nigérijčan už na Gemeri pôsobil aj v minulosti, jeho žena pochádza z Rimavskej Soboty.

Z Ružomberka tentoraz prišli traja hráči: brankár Dominik Ťapaj, ľavý obranca Alexander Selecký a stredopoliar Viktor Úradník.

Domáci predchádzajúce dva majstrovské zápasy prehrali, proti lídrovi však začali dobre a hrali v oveľa vyššom tempe, než pri vysokej domácej prehre 1:5 so Svidníkom.

Gembický nedohral

Futbal píše rôzne príbehy a v prvom polčase sa zdalo, že hrdinom tohto zápasu môže byť znovu Sebastian Gembický.

21-ročný rodák z Rimavskej Soboty odohral dobrý zápas v Slovnaft Cupe proti Veľkému Krtíšu, kde na jeden (vlastný) gól prihral a druhý sám dal.

Tentoraz opäť vypracoval výbornú šancu, oklamal aj brankára a veľmi nezištne prihral Csabovi Juhászovi, ktorý v 34. minúte otvoril skóre.

V druhom polčase sa znovu dostal do dobrej príležitosti. Brankár sa snažil zmenšiť uhol a vybiehal z brány, zdalo sa, že došlo ku kontaktu. Domáci útočník sa ocitol na zemi.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Líder tretej ligy Východ stratil prvé body. Domáci diváci sa hnevali na rozhodcu