VIDEO: Zlaté Moravce podpísali hviezdu Indonézie. Oznámili to tematicky

Egy Maulana Vikri.
Egy Maulana Vikri. (Autor: Facebook Vion Zlaté Moravce - Vráble)
Sportnet|10. aug 2022 o 14:25

Egy Maulana Vikri prichádza do ViOn-u na rok s opciou.

ZLATÉ MORAVCE. Indonézsky futbalista Egy Maulana Vikri v stredu podpísal ročný kontrakt s fortunaligovým klubom ViOn Zlaté Moravce. Jeho súčasťou je aj opcia na ďalšiu sezónu.

Egy pôsobil v uplynulej sezóne v FK Senica, v ktorej drese zaznamenal dva góly. V klube skončil po tom, ako Záhoráci nedostali licenciu pre ďalšiu sezónu.

Na Slovensko priletel v pondelok na obed a okamžite spôsobil boom na sociálnych sieťach. Indonézania začali sledovať profil klubu na Instagrame a ViOn sa tak stal najpopulárnejším slovenským klubom.

ViOn oznámil spečatenie kontraktu s Egym tematicky. Indonézan vo videu taktiež zaklikol sledovanie slovenského klubu na Instagrame. Pred ním to spravilo takmer 50-tisíc jeho fanúšikov.

"Cestoval som 22 hodín, kým som prišiel do Zlatých Moraviec. Bolo to šialené," povedal Egy pre oficiálnu stránku klubu. K Žitave sa presúval po trase Jakarta - Doha - Viedeň.

"Po príchode na hotel ma čakal oddych. Stretol som sa aj s bývalým spoluhráčom zo Senice Giannisom Niarchosom, ktorý mi pomáha sa tu udomácniť. Tréner ma príjemne privítal.

Prvý tréning po dlhej ceste bol náročný. Dohodli sme sa s trénerom, že absolvujem len jeho prvú časť. Poobede som už išiel plnú tréningovú jednotku," prezradil Egy.

Transfer Vikriho bol v rukách generálneho manažéra Mareka Ondrejku.

"Hľadali sme náhradu za odchádzajúceho Alexandrosa Kyziridisa a typologicky sa nám páčila Egyho kreativita, útočná variabilita a hra jedna na jedna. Prišiel tu pre futbal. Ale samozrejme aj marketing môže byť príjemný bonus," povedal Ondrejka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Zlaté Moravce podpísali hviezdu Indonézie. Oznámili to tematicky