Prehrávali o tri góly, ale favorita zaskočili. Bojujú, hoci súťaž mali len dohrať

Futbalisti Sokolian (v červeno-bielom, na arch. snímke), úplne vľavo hrajúci tréner Dušan Cina.
Futbalisti Sokolian (v červeno-bielom, na arch. snímke), úplne vľavo hrajúci tréner Dušan Cina. (Autor: MFK Slovan Sabinov/facebook)
Daniel Dedina|18. apr 2023 o 16:00

Ako správny kolektív sme sa chytili šance, vraví hrajúci tréner.

SOKOĽANY. V doterajšom priebehu sezóny vyhrali jediný zápas, aj to ešte v prvom kole. Cez zimu nebolo isté, či vôbec budú pokračovať v súťaži.

Futbalistom FK Tatra Sokoľany patrí v tabuľke Majstrovstiev regiónu - IV. liga Východ posledné miesto.

Keď v úvode druhého polčasu stretnutia 21. kola na ihrisku Kechneca opäť inkasovali a prehrávali už 0:3, zdalo sa byť všetko jasné.

A predsa sa stal futbalový zázrak. Na ihrisku tretieho tímu, ktorý zimoval ešte o jednu priečku vyššie, sa napokon body delili po remíze 3:3.

Nakopol ich gól zo štandardky

„Začiatok zápasu bol ťažký, súper nás zatlačil až k našej bráne. Pohotovo sme zareagovali zmenou rozostavenia a hra sa postupne začala vyrovnávať,“ začal s rozprávaním hrajúci tréner Sokolian Dušan Cina.

„Aj my sme v prvom polčase nepremenili viacero šancí a súper ukázal individuálnu kvalitu, preto sme do šatní odchádzali za stavu 0:2,“ priblížil.

Do druhého polčasu derby dvoch obcí, ktoré od seba delí len pár kilometrov, nastupovali hostia s odhodlaním niečo ešte s výsledkom urobiť, ale už po pár sekundách inkasovali tretí gól.

Potom sa začali diať veci.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Prehrávali o tri góly, ale favorita zaskočili. Bojujú, hoci súťaž mali len dohrať