Slovan prišiel o kapitána, Sekulič v klube skončil

Boris Sekulič (vľavo) ešte v drese Slovana.
Boris Sekulič (vľavo) ešte v drese Slovana. (Autor: TASR)
SITA|15. jún 2018 o 16:58

Bolo to po korektných rokovaniach, tvrdí Kmotrík ml.

BRATISLAVA. Futbalista Boris Sekulič nepokračuje v Slovane Bratislava v najvyššej slovenskej súťaži Fortuna lige. Dvadsaťšesťročný rodák zo srbského Belehradu pôsobil v Slovane od roku 2015.

Za Slovan odohral 82 ligových zápasov a prispel k dvom triumfom v Slovenskom pohári (2017, 2018). Od začiatku sezóny 2016/17 bol aj kapitánom mužstva.

"S Borisom sme absolvovali niekoľko rokovaní, kde sme sa rozprávali o jeho budúcnosti. Predstavy o pokračovaní spolupráce, ktoré obe strany prezentovali počas rokovaní, sa však nezhodli," uviedol pre oficiálnu internetovú stránku Slovana viceprezident klubu Ivan Kmotrík mladší.

"Naše cesty sa teda rozchádzajú, no musím zdôrazniť, že sa tak udialo po korektných rokovaniach a vzájomnej dohode. Boris u nás strávil tri sezóny a chcem sa mu poďakovať za všetko, čo pre klub odviedol. Prajem mu všetko dobré v ďalšej kariére," doplnil Kmotrík ml.

Defenzívny univerzál Sekulič získal v lete 2017 slovenské občianstvo a v roku 2018 pod vedením Jána Kozáka premiérovo nakukol do národného tímu. Na Slovensku hral aj za Košice.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan prišiel o kapitána, Sekulič v klube skončil