Hlavné menu

Značka HypeDress bude partnerom všetkých žiackych a prípravkárskych súťaží ZsFZ

23. aug 2022 o 00:00

NITRA (ZsFZ) - Západoslovenský futbalový zväz rozširuje spoluprácu so spoločnosťou HypeDress, s.r.o., ktorá je výrobcom a dodávateľom športového oblečenia.

Západoslovenský futbalový zväz pokračuje v získavaní partnerov pre svoje súťaže. Počas tohto týždňa sa uzavrela dohoda o vzájomnej spolupráci medzi ZsFZ a slovenským výrobcom športového oblečenia, ktorý bude podporovať až 10 regionálnych mládežníckych líg.

Na tému získania ďalšieho partnera sa vyjadril Peter Kováč, predseda ZsFZ: "Napredovanie mládežníckeho futbalu je jednou z našich priorít. Športujúca mládež je totiž významnou spoločenskou investíciou. Zmluvný partner podporí všetky žiacke, ako aj prípravkárske súťaže."

K spolupráci so ZsFZ uviedol p. Roman Markech, zástupca spoločnosti HypeDress, s.r.o., nasledovné: "Vaše futbalového hnutie sme podporovali už aj v minulosti, avšak nikdy nie v takom veľkom rozsahu ako tomu bude počas tejto futbalovej sezóny. Je to pre nás veľká pocta prispieť k rozvoju mládežníckeho futbalu na území západného Slovenska. Podporíme všetky krajské ligy žiakov, žiačok i prípraviek. Víťazom súťaží dodáme športové oblečenie a všetci účastníci budú mať zľavu na naše produkty do výšky 30 percent. Sponzorovať budeme aj rôzne vaše turnaje, či benefičné stretnutia. Chcem sa zároveň veľmi pekne poďakovať za možnosť spolupracovať so Západoslovenským futbalovým zväzom."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: