VYSHNEVSKYI má ponúk viacero, ale zatiaľ...

Šéfredaktor|31. júl 2018 o 00:00

Zmeny v kádri MFK Snina i FK Humenné.  

Treťoligisti už majú za sebou premiéru. Známe sú výsledky i zostavy, v akých mužstvá nastúpili. Počas krátkej letnej prestávky došlo k pohybu... Aj v MFK Snina či FK Humenné.

V 3. lige je aktuálne v pozícii skúsenejšieho MFK Snina. Veľa otázok sa týkalo kanoniera Olega Vyshnevskeho. Odíde? Ostane? Pohárový duel i prvý „majstrák“ autor 32 treťoligových gólov odohral. Už sa zapísal aj do listiny strelcov. Všetko však smeruje k tomu, že v sninskej ofenzíve už veľa zápasov neabsolvuje. Ponúk má na stole totiž viacero. Absolvoval skúšku v Rakúsku, hovorí sa o Taliansku, zo slovenských záujemcov vyvíja veľké úsilie FC Košice. Uvidíme, či sa Oleg objaví v sninských farbách aj v blížiacom sa derby s Humenným. Novými tvárami sa stali Ukrajinec Sehediy a Svistun, beľanský rodák, ktorý futbalovo vyrastal v Snine i Košiciach. Cieľ: popredné priečky tabuľky, pokračovať v trende uplynulých sezón aj s pribúdajúcim počtom divákov.

Nováčikom 3. ligy je FK Humenné. S trénerom Memedovičom ostalo srbské duo Radovanović – Laković. V kádri pokračuje Popik, z Borova sa vrátil Marek Zlacký, z Bardejova prišiel späť do materského klubu Daniel Krajník. Z Kalinkova je tiež doma Tobiáš Szilvási, hosťovanie pokračuje brankárovi Klamárovi. Naopak zo Srbska sa nevrátil Manojlović, do Bardejovskej Novej Vsi odišiel Stachura, duo Kamenica n/Cir. – Ptičie sa snaží o príchod Petrička. Do Brekova odišli M. Babin a D. Šatník, do Petroviec sa pobral L. Maďák. Avízo z humenských radov tvrdí, že ešte k posilneniu kádra dôjde. Cieľ: mať miesto v prvej päťke. Zaujímavá je tiež zmena trénera mladšieho dorastu, Varcholu nahradili V. Voroňák – P. Barnišin.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: