Prvým laureátom ankety František Šott

Jaroslav Glovičko|27. sep 2016 o 02:00

So štartom nového ročníka najvyššej regionálnej futbalovej súťaže uzrela svetlo sveta aj relácia –Gólová hitparáda – na našej internetovej stránke.

So štartom nového ročníka najvyššej regionálnej futbalovej súťaže uzrela svetlo sveta aj relácia –Gólová hitparáda – na našej internetovej stránke. Od jej spustenia sa teší veľkej popularite fanúšikov, ktorí sledujú futbalové dianie v našom regióne. Už v minulosti tu boli rôzne ankety, pričom niektoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou III. ligy, iné postupne upadli do zabudnutia. Pred niekoľkými rokmi tu bola anketa o najlepšieho strelca mesiaca v najvyššej regionálnej futbalovej súťaže, ktorého okrem vecnej ceny čakalo aj posedenie s predstaviteľmi zväzu ako aj osobnosťami futbalu z nášho regiónu. Dosť bolo spomienok.

Ako sme už spomenuli s novým ročníkom máme novú anketu – O najkrajší gól mesiaca. V auguste sa odohralo 6 kôl, z ktorých sme do našej hitparády vybrali desať najkrajších gólov. Spomedzi nich najviac hlasov získal hrajúci tréner  ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves František Šott. Jeho „šibenica“ v stretnutí tretieho kola do siete Veľkého Horeša zo štandardnej situácie oslovila najviac návštevníkov našej stránky.  

„Každá anketa má niečo do seba. Zároveň aj motiváciou pre hráčov aby sa zdokonaľovali a zviditeľnili. Aj preto beriem túto anketu pozitívne. S niečím takým ,že to vyhrám som vôbec nerátal a musím povedať, že ma to príjemne potešilo,“ prezradil premiant našej ankety F. Šott. S futbalom zažili veľmi veľa, pričom stále prevládajú príjemné spomienky.  Ako si najlepší strelec mesiaca august spomína na svoj gól? „Som rád, že pomohol k nášmu víťazstvu na nováčikom z Veľkého Horeša. Po rozohraní mi lopta dobre sadla a dostala správny smer do súperovej siete. To že som získal najviac hlasov, tak to beriem ako čerešničku na víťaznej torte,“ hovorí hrajúci tréner. Radšej by už sedel na lavičke, ale viaceré okolnosti sú proti a preto niekedy musí ešte vybehnúť na ihrisko a pomôcť svojim zverencom. „Boríme sa z úzkym kádrom, máme ranených chlapcov, k tomu sa pridajú vykartičkovaní, alebo pracovné povinnosti ďalším nedovolia nastúpiť, tak naskakujem do stretnutí ak už nám skutočne horí pod pätami,“ poznamenal k svojim   štartom v tejto súťaži F. Šott.

Pred stretnutím vo Vyšnom Opátskom sekretár VsFZ Marcel Eperješi odovzdal plaketu a kopačky (veríme že strelky) premiantovi našej ankety Gól mesiaca – Františkovi Šottovi.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: