Lanárili Komjatyho, ostali harcovníci Ljubarskij i Horvat

Šéfredaktor|8. feb 2018 o 00:00

Štvrtoligista Radvaň nad Laborcom chce skúšať aj hráčov z nižších súťaží.

V uplynulom týždni, na prelome januára a februára naskočili do zimnej prípravy aj štvrtoligoví futbalisti TJ Družstevník Radvaň nad Laborcom. Rozprávali sme so starostom, zároveň trénerom mužstva.

(Zdroj: mšk, Autor: mšk)

Radvanskí futbalisti sa po prvýkrát zišli, podľa svojho zimného programu, v tradičnom termíne – posledný januárový týždeň, prvý tréning sa konal v stredu 31. januára. Už niekoľko rokov to takto praktizujeme, nechceme prípravu umelo naťahovať. Myslím si, že šesť týždňom je dostatočný čas, keďže hráči nemali od futbalu úplný oddych, fungovali v halových súťažiach. Chceme zaberať intenzívne, tréningy, päť prípravných zápasov, oproti iným začíname o týždeň skôr, keď nás čaká dohrávka s Gerlachovom,“ konštatoval Michal Svičin.

Zápasový program: Kochanovce (4.2. – nehralo sa kvôli snehu), Stakčín (11.2.), Bardejov U-19 (17.2.), Lackovce (25.2.), generálka s Borovom (4.3.) sa odohrá na ihrisku s umelou trávou v Stropkove, keďže v prípade nevyhovujúcich podmienok 11. marca práve tam privítajú Gerlachov.

V otázke kádra veľa zmien nenastalo, po operácii sa zapojil do prípravyMiloš Paľo, z radvanskej strany je opätovný záujem o hosťovanie sninskej dvojice Ferko – Matús. Nevylučujú príchod jedného – dvoch futbalistov, šancu chcú dať hráčom z nižších súťaží. V hľadáčiku je tiež post brankára.  Postupové ambície nemáme, bodov máme dosť, aby nás netrápila záchrana, takže žiadne veľké „nákupy“ sa u nás nedejú. I keď musím priznať, že sme koketovali s Igorom Komjatym o jeho návrate, keďže odišiel z Humenného, ale podmienky zo Soli boli jednoducho lepšie,“  dodal starosta i tréner v jednej osobe.

Káder na začiatku prípravy: Vaško – Horvat, Babin, Petričko, Matus, Lelič, Fedorco, Ondica, Lojan, Maďák, J. Kuzma, Ljubarskij, Ferko, M. Paľo, Čeremeta, A. Svičin, R. Kudláč, Zubko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: