Humenské skúšky legionárov

Šéfredaktor|21. feb 2020 o 14:25

Z „cudzincov“ zatiaľ v kádri ostal iba Marko Milunovič.

Už viac než mesiac zarezávajú futbalisti FK Humenné v zimnej príprave. Tréningové dávky sa striedajú s prípravnými stretnutiami, v ktorých duo Jozef Škrlík – Andrej Čirák vidí svojich zverencov priamo v akcii. Zatiaľ odohrali sedem prípravných stretnutí.

Do humenského kádra prichádzajú na skúšku aj zahraniční futbalisti. Doteraz ich bolo desať, ale výkonmi zaujal zatiaľ iba jediný – srbský ofenzívny stredopoliar, resp. útočník Marko Milunovič.

Aké sú aktuálne zmeny v kádri FK Humenné? Prezradil Vladimír Vasilenko... – „Prakticky od začiatku zimnej prípravy skúšame hráčov nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Uchytil sa iba Marko Milunovič, naposledy sa zapojil s nami do prípravy mladý kreatívny futbalista z Brazílie Joao Victor Guimaraes. Na margo odchodov, evidujeme kvarteto odídencov: Roman Kovalčik bude hosťovať v Lipanoch, Peter Vojtovič v Trebišove, Patrik Košuda v Stropkove a Pavol Šuľak v Kalši. Naopak, smerom dnu sme podpísali Marka Milunoviča, ktorý sa zdá sa rýchlo udomácnil a Mirka Porvazníka, ten sa vrátil z hosťovania zo Spartaka Medzilaborce. Káder by sme ešte chceli posilniť o jedného hráča,“ poznamenal manažér FK Humenné.



Zahraniční futbalisti na skúške v FK Humenné:

Joao Victor Guimaraes (Brazília)

Shegrikovich (Bielorusko)

Chibueze (Nigéria)

German (Bielorusko)

Hattori (Japonsko)

Fiodorov (Bielorusko)

Alexander (Moldavsko)

Milunovič (Srbsko)

Thagalegov (Bielorusko)

Mulkevich (Bielorusko)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: