Futbalisti  Brestu na hornom Zemplíne

Šéfredaktor|14. sep 2018 o 00:00

Už niekoľko rokov poslanec MsZ v Humennom a Prešovského samosprávneho kraja Ivan Hopta presadzuje výmenné pobyty športovcov z bieloruského Brestu a mestom Humenné. Minulý týždeň na Horný Zemplín zavítali futbalisti FK Kickers Brest a odohrali tri zápasy.

TJ DRUŽSTEVNÍK BOROV - FK KISKERS BREST 5:3 (4:0)

Domáci nenechali nič na náhodu a hneď od začiatku sa pustili do súpera. Gólové šance zužitkoval Matúš Kuruc a už v 13. min. viedli domáci po Kurucovom hetriku 3:0! Kuruc bol na neudržanie a do prestávky pridal ešte jeden gól. V 55. min. domáci Brunom Pelechom pridali ďalší gól. Hosťom hrozil výprask. Prebrali sa až po hodine hry. Vyrovnali hru a v 65. min. znížili Vadimom Šelestom. Bol to pre nich doping a o tri minúty Mikita Zajcev strelil ich druhý gól. Trinásť minút pred koncom na konečných 5:3 upravil Ilja Rachmanov. Bolo to vydarené stretnutie.


 

TJ DRUŽSTEVNÍK KRÁSNY BROD - FK KISKERS BREST 1:3 (0:1)

Začiatok zápasu bol vyrovnaný, no viac šancí mali hostia a jednu z nich najlepší hráč na ihrisku Ilja Rachmanov premenil. V druhom polčase boli hostia o trochu lepší a využili svoje gólové šance. Zvlášť sa darilo Iljovi Rachmanovi, ktorý zaznamenal ďalšie dva góly. Jediný gól domácich zaznamenal Peter Gajdoš.


 

TJ KAMENICA NAD CIROCHOU - FK KISKERS BREST 1:2 (0:1)

Mužstvo domácich bolo zložené zo starých pánov Kamenice N/Cirochou a okolia. Hrá bola obojstranne vyrovnaná, no chýbalo využitie gólových šancí. Hostia sa ujali gólom Romana Ševčíka. V druhom polčase domáci pridali a z pokutového kopu Jozefom Balážom vyrovnali. Gólové šance na oboch stranách zahadzovali, no hosťujúci Zajac jednu premenil a hostia viedli 2:1. Do konca zápasu gól už nepadol.

 

Text: PA

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: