Bednár využil poslednú možnosť zápasu

Šéfredaktor|2. sep 2020 o 08:40

Na tréningu nacvičovaná štandardka sa uplatnila v nadstavenom čase

Rozhodca stretnutia nastavil k riadnemu hraciemu času stretnutia FK Humenné – Slávia TU Košice dve minúty. Na svetelnej tabuli svietilo 1:1...

Dva súboje v strede hracej plochy, následne na vysoko nakopnutú loptu skákali Dzurjo a Vilčko. Na pokyn AR1 bola potrestaná košická hra rukou. Štandardka asi 25 metrov od hosťujúcej brány z pravej strany. Center Černáka, pri vzdialenejšej žrdi sa hlavičkou presadil Filip Bednár a hľadisko burácalo - 2:1...

„Štandardka alebo klasický rohový kop je pre mňa jediná možnosť, kedy sa aj ja môžem strelecky presadiť. Aj tentokrát som dúfal, že si ma lopta nájde a podarí sa mi zakončiť. Vravel som si, že je to naša posledná možnosť utrhnúť víťazstvo na našu stranu. Na tréningu sme absolvovali množstvo centrov, Rolo Černák má nohu vykopanú, možno hľadal práve mňa a vyšlo to,“ pousmial sa 27-ročný obranca.

Bol priestor kam loptu umiestniť?

„Košická defenzíva sa skoro natlačila k bráne, tým pádom aj ja som sa dostal bližšie k brankárovi. Len som sa chcel presadiť vo vzdušnom súboji a hlavičkovať na bránu. Pangrác veľa šancí zasiahnuť nemal, zakončoval som z pár metrov,“ podotkol Filip Bednár.

Košičania potvrdili tabuľkové postavenie. Vôbec nepôsobili ako bezbranný nováčik...

„Súper je futbalový. Nemal veľa šancí, ale bol nebezpečný. Opäť sme inkasovali gól, tentokrát sme museli vývoj otáčať. Je na čase, aby sme už doma udržali vzadu nulu. Trebárs práve v najbližšou dueli s Vranovom,“ zaprial si Filip Bednár.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: