Hlavné menu

Ofenzívny tŕň vytiahol Karnaj

Marcel Eperješi|31. aug 2016 o 02:00

O výsledku derby Kamenica n/Cir. – Kochanovce/Brekov rozhodla 81. minúta.

Keďže v prvom domácom stretnutí sezóny Kameničania iba remizovali (N. Hrušov 1:1), prípadná ďalšia strata bodov zo svojho trávnika by hneď na úvod sezóny znamenala vrásky. Ak chceli zmazať svoju nulu v kolónke víťazstiev, museli zrušiť aj nulu kochanovskú – v kolónke prehier.

„Keďže Kochanovčania mali po dvoch stretnutiach na konte šesť bodov, hovorilo to za všetko – vyhrali doma, vyhrali vonku. Počas letnej prestávky sa posilnili o piatich – šiestich hráčov, očakávali sme silný stred poľa a poriadne ťažký zápas. Dianie na trávniku naše prognózy potvrdilo, teší ma však, že ku kvalite sme výkonom prispeli aj my a za súperom sme nezaostávali. Kochanovčania mali kvalitu v stredovej línii, vyzdvihnúť by som chcel najmä Mišenčíka, odohral veľmi dobrý zápas. Počas deväťdesiatich minút to boli pasáže, raz sme diktovali tempo hry my, potom mali viac loptu v moci hostia. Tých šancí bolo viac na našej strane, preto sme si výhru o ten „gólik“ aj zaslúžili,“ vrátil sa k derby 5. ligy (skupina Vihorlatsko-Dukelská) Stanislav Karnaj.     

Dlho to vyzeralo na bezgólovú deľbu bodov, napokon o výsledku rozhodla 81. minúta... „Rasťo Albičuk potiahol loptu, vystrelil a lopta sa „angličanom“ od brvna do zeme odrazila do hry k Paťovi Vasiľkovi, ktorý mi pomedzi trojicu hráčov súpera nezištne prihral a ja som nemal problém skórovať do prázdnej brány – i keď ľavačkou. Je síce futbalovo slabšia, ale zvládol som to,“ pousmial sa šťastný strelec, ktorý mohol kamenické tri body aj poistiť. „Asi o dve minúty po góle sme mali tutovku, prečíslenie, strieľal som na odkrytú časť brány. Zasiahol však kochanovský stoper na bránkovej čiare.“

Po záverečnom hvizde tak Kameničania boli spokojní. Logicky aj Stanislav Karnaj, autor gólu, ktorý tak vytiahol v zápase ofenzívny tŕň domácich. „Bol to pre nás veľmi dôležitý zápas, druhá strata doma by bola zlá. Všetci, ktorí sme boli na trávniku sme bojovali, makali, nie je to o jednom hráčovi, ale o kolektíve. Musíme ešte popracovať na ofenzívnej fáze a aj tento výsledok nám k tomu isto pomôže,“ dodal 25-ročný futbalista.

 

KAMENICA n/Cir. – KOCHANOVCE/BREKOV 1:0 (0:0)

Gól: 81. S. Karnaj.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: