Vodní pólisti Hornets chcú hrať finále. V ňom to môže vypáliť všelijako

Vodní pólisti ŠK Hornets majú opäť vysoké ambície.
Vodní pólisti ŠK Hornets majú opäť vysoké ambície. (Autor: Korzár/Judita Čermáková)
Patrik Pavelka|26. okt 2019 o 00:00

Za favorita extraligy považuje Karol Bačo Bratislavu.

KOŠICE. Nová vodnopólová sezóna 2019/2020 odštartovala Slovenským pohárom, v ktorom ŠK Hornets Košice získal do svojej vitríny v poradí už piaty primát. Teraz už sršni upriamujú pozornosť na štart extraligy.

Hornets sa v úvode nového ročníka extraligy mužov predstavia v sobotu večer od 19. hodiny v derby proti nováčikovi Olympii a v nedeľu od 10.30 hod. bude ich súperom ďalší nováčik PVK Vrútky.

Musia ukázať veľkú bojovnosť

„Domáci pohár nám ukázal, že jednotlivé stretnutia boli vyrovnané. Očakávam preto vyrovnaný ročník s tým, že aj napriek tomu, že sme v pohári vyhrali nad Sláviou UK Bratislava, vysoko aj tak favorizujem práve ich. V porovnaní s ostatnými mužstvami majú jednoznačne najvyzretejšie mužstvo a množstvo skúsených hráčov, ktorí boli reprezentantmi. Do mája, keď extraliga vyvrcholí, je ďaleko a za ten čas sa môže všeličo stať. Určite by som nás nepasoval za najväčšieho favorita na zisk titulu, mužstvo sa aj po odchode brankárskej opory Tomáša Hofericu do Francúzska znova omladilo a musí ukázať veľkú bojovnosť a hlavne koncentráciu, " rozhovoril sa športový riaditeľ ŠK Hornets a tréner Karol Bačo mladší.

Prezentuje sa mužstvo sršňov v novej extraligovej sezóne s kádrom, ktorý vybojoval pohárový triumf, alebo sa bude meniť?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Vodní pólisti Hornets chcú hrať finále. V ňom to môže vypáliť všelijako