Argentína
Argentína
MS vo futbale
13.12.2022, Vyraďovacia fáza | Semifinále
3 - 0
2:0
Chorvátsko
Chorvátsko

VIDEO: Ozdobou bola Messiho geniálna akcia. Pozrite si góly zápasu Argentína - Chorvátsko

Julián Álvarez strieľa gól po skvelej akcii Lionela Messiho v zápase Argentína - Chorvátsko v semifinále MS vo futbale 2022.
Julián Álvarez strieľa gól po skvelej akcii Lionela Messiho v zápase Argentína - Chorvátsko v semifinále MS vo futbale 2022. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|13. dec 2022 o 22:58

Zostrih zápasu Argentína - Chorvátsko v semifinále MS vo futbale 2022.

LUSAIL. Lionel Messi a Julián Álvarez sa postarali o postup Argentíny do finále MS vo futbale 2022.

Álvarez sa blysol dvoma presnými zásahmi a Messi gólom a asistenciu pri semifinálovom triumfe Argentíny nad Chorvátskom 3:0.

Skóre otvoril v 34. minúte Lionel Messi z penalty, ktorú vybojoval práve Álvarez. Messi zvolil prudkú nechytateľnú strelu.

VIDEO: Všetky góly zápasu Argentína - Chorvátsko

Už o päť minút sa po sólovej akcii presadil aj Álvarez, ktorému pomohlo aj šťastie, keď sa lopto viackrát poodrážala od neho aj od protihráčov.

Jasný triumf poistil v druhom polčase opäť Álvarez. Messi ho geniálnou akciou presne našiel a mladší z dvojice bez problémov skóroval.

Messimu patrí v poradí strelcov delené prvé miesto s Francúzom Kylianom Mbappém, Álvarez na hviezdnu dvojicu stráca iba gól.

Finálový súper Argentíny vzíde z druhej semifinálovej dvojice Francúzsko - Maroko, ktorú čaká vzájomný zápas v stredu o 20.00 h.

VIDEO: Skvelá akcia Lionela Messiho a gól Juliána Álvareza na 3:0

Pavúk MS vo futbale 2022

Nachádzate sa tu:
Domov»MS vo futbale 2022»VIDEO: Ozdobou bola Messiho geniálna akcia. Pozrite si góly zápasu Argentína - Chorvátsko