Trenčín trápili do konca. Strelec gólu dá 50 eur na pečené prasa

Ivan Mriška|30. sep 2020 o 17:40

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili nad štvrtoligovým TJ Družstevník Radimov tesne 2:1.

RADIMOV. Ďalší súboj Davida s Goliášom priniesol čoraz populárnejší Slovnaft Cup. A opäť to nebola žiadna exhibícia v podaní fortunaligistu.

Po bezgólovom prvom polčase síce poslal favorita do vedenia po odrazenej lopte Jakub Kadák, hneď po rozohrávke krásnou strelou k žrdi vyrovnával Andrej Šebesta.

„Videl som tam medzeru medzi stopérmi a podarilo sa mi to trafiť presne k žrdi. Som za to šťastný, znamená to pre mňa veľa. Odmalička som túžil zahrať si proti ligistovi. To, že som mu dal gól je bonus,“ po stretnutí povedal spokojný autor jediného presného zásahu Radimova.

A s úsmevom dodal:

„V šatni ma to vyjde draho. Do kasy budem musieť dať 50 eur. Pôjdu na pečené prasa po skončení sezóny.“

V 70. minúte sa mohli domáci zásluhou kapitána Radoslava Drápala dostať do vedenia, ale obrana Trenčína na čele s výborným Igorom Šemrincom zasiahla.

(Autor: TJ Radimov)

Nedáš-dostaneš sa potvrdilo o sedem minút, keď Jakub Kadák svojim druhým gólom v zápase rozhodol o triumfe favorita.

„Človeka to trochu mrzí, ale musíme byť spokojní. Bol to pre nás krásny zážitok, ďakujeme chalanom z Trenčína, že si s nami spravili fotku. Budeme na to dlho spomínať,“ dodal.

Štvrtoligista trápil súpera do posledných minút a šancu na dobrý výsledok živil do posledných sekúnd.

„Hostia boli lepší na lopte, my sme to nahradili bojovnosťou. Víťazstvo Trenčína je zaslúžené, ale my sa za svoj výkon rozhodne hanbiť nemusíme. Diváci boli spokojní a hráčov vytlieskali,“ hodnotil PR manažér a hlásateľ TJ Družstevník Radimov Jozef Žilínek.

Nováčik štvrtej ligy SZ je po ôsmich kolách na prvom mieste tabuľky.

„Z piatej ligy sme postúpili len ako doplňujúci tím. Boli sme však pred korona prestávkou na prvom mieste, preto sme si to zaslúžili. Máme výborný káder, chalani určite majú na túto súťaž. V dedine je teraz veľký futbalový ošiaľ, preto veríme, že skončíme na popredných miestach tabuľky. Hlavná priorita je však baviť sa futbalom,“ dodal Žilínek.

Ostatné výsledky 3. kola Slovnaft CUPu nájdete TU

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Trenčín trápili do konca. Strelec gólu dá 50 eur na pečené prasa