Vlhová odštartovala sezónu pódiom. Išla som si svoje, tvrdí (Sportnet podcast)

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. (Autor: SITA/AP)
Sportnet|30. okt 2023 o 07:00

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas víkendu udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 30. október a v tento deň oslavuje svoje 37. narodeniny slovenský futbalový reprezentant Peter Pekarík.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas víkendu v športovom svete stalo.

Vlhová odštartovala pódiom

Petra Vlhová obsadila v prvých pretekoch novej sezóny vo Svetovom pohári v obrovskom slalome v Söldene pódiové tretie miesto. Triumfovala Lara Gutová-Behramiová a za ňou sa umiestnila ako druhá Federica Brignoneová. 

Čo sa týka pretekov mužov, tam sa musel obrovský slalom zrušiť. Posledným pretekárom, ktorý zišiel ľadovec Rettenbach, bol Adam Žampa.

Po svojom výkone sa umiestnil na 39. mieste, no súperiť musel s počasím. Jeho brat Andreas preteky nedokončil, keď nevošiel do bránky po rozpačitom úvode.

Viac k téme:

Bellingham ovládol El Clásico

Počas víkendu sa vo svete futbalu odohralo niekoľko fascinujúcich zápasov. Jedným z nich bolo napríklad španielske El Clásico medzi Barcelonou a Realom Madrid, ktoré dopadlo lepšie pre celok z hlavného mesta Španielska.

Real vyhral 2:1, keď v druhom polčase otáčal nepriaznivý stav, pričom sa dvakrát presadil Jude Bellingham. Pre tohto 20-ročného Angličana to bol už 10. gól v desiatom ligovom zápase, a to nie je ani útočník či krídelník. 

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Vlhová odštartovala sezónu pódiom. Išla som si svoje, tvrdí (Sportnet podcast)