Tajný recept na zdolanie Čechov? Dvojitá porcia kapustnice a šalátu. Feneš varuje pred Švajčiarmi (Sportnet podcast)

Adam Sýkora v zápase proti Česku.
Adam Sýkora v zápase proti Česku. (Autor: Andreas Robanser/Puckfans)
Sportnet|27. dec 2023 o 07:05

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.


Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 27. december, a v tento deň oslavuje svoje 40. narodeniny bývalý futbalový brankár Matúš Kozáčik, ktorý bol slovenskou jednotkou na európskom šampionáte v roku 2016.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slováci zdolali Čechov

Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov zvíťazili v úvodnom zápase skupiny B na MS v hokeji do 20 rokov s rovesníkmi z Česka 6:2. V zápase síce prehrávali 0:1, ale v druhej tretine otočili Slováci na 2:1 a v tej tretej pridali ďalšie štyri góly.

V podcaste nájdete reakciu na výhru od strelca druhého gólu Petra Repčíka a kapitána mužstva Adama Sýkoru. Chalani sa na Štedrý deň pred úvodným zápasom slušne posilnili. Po rozlúsknutí orechov, rozkrájaní jablka a zjedení oblátok s medom a cesnakom si reprezentanti pochutili na kapustnici i na vysmážanej rybe či pečenej šunke s majonézovým šalátom.

Taký Juraj Pekarčík spapal za dva taniere kapustnice, ako aj dva s rybou a šalátom. Očividne im to dodalo sily v dueli. Teraz však musia zregenerovať sily čo najrýchlejšie, už dnes o 12. hodine ich totižto čaká duel so Švajčiarskom. V podcaste pred ním varujú Servác Petrovský a tréner Ivan Feneš.

Viac k téme:

Verstappen nespĺňal kritéria

Nepríjemné prekvapenie zažil počas sviatkov holandský šampión formuly 1 Max Verstappen.

Na dovolenke v portugalskom Algarve si chcel v požičovni áut prenajať Mercedes AMG GT, no zamestnanci mu nemohli vyhovieť, keďže nespĺňal požadovanú vekovú hranicu.

Podľa vyjadrenia spoločnosti si vzhľadom na podmienky poistenia môže toto výkonné auto prenajať iba osoba nad 30 rokov. Holanďan má 26 rokov.

Pravidlá sú pravidlá, to, že ste najrýchlejší muž za volantom na svete, vám očividne nestačí. Vedeli ste mimochodom, že na začiatku svojej kariéry v F1 Verstappen pretekal na trati ešte skôr, ako mal vodičský preukaz?

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Aktuálne témy»MS v hokeji U20 2024»Tajný recept na zdolanie Čechov? Dvojitá porcia kapustnice a šalátu. Feneš varuje pred Švajčiarmi (Sportnet podcast)