Spilar verí, že kariéru ukončí v Košiciach, teraz však chce pomôcť Dukle

Gabriel Spilar sa po konci v materských Košiciach upísal nováčikovi z Michaloviec.
Gabriel Spilar sa po konci v materských Košiciach upísal nováčikovi z Michaloviec. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|2. aug 2019 o 00:00

Skúsený útočník ešte končiť neplánuje.

MICHALOVCE. Ambiciózny nováčik našej najvyššej hokejovej súťaže HK Dukla Ingema Michalovce naďalej posilňuje svoj káder.

Najnovším prírastkom Zemplínčanov je útočník Gabriel Spilar, ktorý sa do prípravy s mužstvom zapojil začiatkom tohto týždňa.

Skúsený hráč s reprezentačnými skúsenosťami sa zoznamuje s novým prostredím a je pripravený pomôcť Dukle k čo najlepším výsledkom v jej premiérovej sezóne medzi elitou.

Debatovali už počas šampionátu

Pre 38-ročného Spilara sú Michalovce po Košiciach, Zvolene, Slovane Bratislava, Žiline, Nitre a Liptovskom Mikuláši už siedmou zastávkou v rámci slovenskej extraligy.

„Prvé debaty s michalovskými funkcionármi som absolvoval už počas májových majstrovstiev sveta. Potom sme sa na nejakú dobu odmlčali a ja som začal individuálne trénovať v Košiciach. Pred týždňom sme sa však opäť spojili a napokon sme sa dohodli na podmienkach. Na pôsobenie v Dukle sa teším, je to pre mňa nová výzva,“ rozhovoril sa Spilar, ktorý so Zemplínčanmi podpísal zmluvu do konca sezóny.

Celý uplynulý ročník strávil tento krídelník v materských Košiciach, ktoré mu však pred začiatkom prípravy oznámili, že s jeho službami ďalej nepočítajú.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Spilar verí, že kariéru ukončí v Košiciach, teraz však chce pomôcť Dukle