Slovák verí, že jeho výkony v drese Slovana pôjdu hore

SITA|2. apr 2008 o 16:47

BRATISLAVA 2. apríla (SITA) - Vo futbalovom klube ŠK Slovan Bratislava je potešiteľný fakt, že po zranení sa do zápasového diania zapája vo výraznej miere aj jedna z opôr Samuel Slovák. V ostatných dvoch ...

BRATISLAVA 2. apríla (SITA) - Vo futbalovom klube ŠK Slovan Bratislava je potešiteľný fakt, že po zranení sa do zápasového diania zapája vo výraznej miere aj jedna z opôr Samuel Slovák. V ostatných dvoch corgoňligových dueloch - v 22. kole proti Trnave (2:3) a v 23. kole s Dubnicou (3:2) strelil dva góly, pričom odohral celých 90 minút. "Verím, že môj výkon pôjde ešte hore," cituje slová 32-ročného skúseného stredopoliara internetová stránka Slovana. Klubu z Tehelného poľa, v ktorom je v týchto dňoch mimoriadne rušná situácia (odvolanie hlavného trénera Borisa Kitku, ktorého nahradil jeho doterajší asistent Ladislav Pecko, či finančnou skupinou J&T očakávaná kúpa väčšinového podielu v najslávnejšom a najpopulárnejšom slovenskom klube), patrí v tabuľke Corgoň ligy aktuálne 7. miesto s 30 bodmi. "Belasí" majú na bronzovú priečku Nitry po niektorých nevydarených jarných dueloch až trinásťbodový odstup. "Potrebujeme sa poriadne nadýchnuť a vyhrať čo najviac zápasov. S takpovediac papierovo slabšími súpermi musíme potvrdiť úlohu favorita a naplno bodovať, s rovnocennými zasa odviesť dobrý výkon a výsledok určite príde. To by mohol byť pre Slovan ten správny impulz," doplnil Samuel Slovák.

Bývalý hráč Plastiky Nitra, CD Tenerife, Slovana Liberec a 1. FC Norimberg sa pre www.slovanfutbalcom. vyjadril aj na margo záverov stretnutí, ktoré mužstvo nezvláda alebo má v nich veľké problémy. "Myslím si, že je to kombinácia neskúsenosti a malej koncentrácie. Je to všetko o skúsenosti a vedomí, že v posledných pätnástich minútach sa dávajú góly, ktoré zväčša rozhodujú o osude stretnutia."


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovák verí, že jeho výkony v drese Slovana pôjdu hore