Zaplnia polovicu kapacity Tehelného poľa? Slovan spustil predaj vstupeniek

Národný futbalový štadión na Tehelnom poli.
Národný futbalový štadión na Tehelnom poli. (Autor: TASR)
SITA|26. jún 2020 o 13:17

Spustili predaj vstupeniek na domáce júlové zápasy.

BRATISLAVA. Futbalový Slovan Bratislava má po roku opäť istý futbalový titul a zatiaľ to vyzerá tak, že ho bude môcť osláviť vo väčšom počte aj so svojimi fanúšikmi.

Na slovanistov čakajú v júli tri posledné fortunaligové zápasy v tejto sezóne a z toho dva v domácom prostredí - proti MFK Michalovce (4. júla) a Spartaku Trnava (11. júla) s rovnakým začiatkom o 18.00 h.

A na oboch bude môcť klub ponúknuť divákom 50 percent z kapacity Tehelného poľa, čiže viac ako 11-tisíc miest pri dodržaní tzv. šachovnicového sedenia. Na pripomenutie, nové Tehelné pole má kapacitu 22 500 divákov.

Kramarič: Ľudia majú hlad po futbale

Práve po derby s Trnavou si belasí preberú majstrovskú trofej a budú môcť osláviť titul spolu s fanúšikmi.

"Očakávame, že ľudia si po dlhej pauze nenechajú ujsť možnosť opäť prísť na Tehelné pole a podporiť svoj klub. Aj hráči sa tešia, že sa budú môcť znovu spoľahnúť na podporu z tribún," povedal projektový manažér a koordinátor pre styk s fanúšikmi Stanislav Kramarič podľa tlačovej správy Slovana Bratislava.

Od piatka je v predaji "balíková vstupenka" na duely s Michalovcami a Trnavou.

"Vnímame, že ľudia majú hlad po futbale. Už teraz evidujeme vysoký záujem najmä o derby, po ktorom prídu na rad majstrovské oslavy. Chceme vyjsť v ústrety tým fanúšikom, ktorí prídu podporiť svoj klub aj na Michalovce. Preto sme sa rozhodli pre predaj balíkovej vstupenky, ktorá fanúšikovi garantuje miesto na oba domáce júlové zápasy," dodal Kramarič.

Weiss: Teším sa na stretnutie s fanúšikmi

V piatok boli balíkové vstupenky uvoľnené do voľného predaja, ktorý prebieha on-line prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera klubu alebo osobne v pokladnici na Tehelnom poli každý deň od 14.00 do 18.00 h.

"Fanúšikovia boli jedným z dôvodov, pre ktoré som podpísal zmluvu so Slovanom. Očakávam ich rovnako ako oni očakávajú mňa. Veľmi sa teším na prvé ozajstné stretnutie s našimi fanúšikmi. Verím, že už na Michalovce bude čo najviac ľudí, pretože až to pre mňa bude reálny a skutočný debut v Slovane," vyhlásil krídelník Slovana Vladimír Weiss ml.

"Je úplne iné hrať pred našimi fanúšikmi. Ich podpora nám veľmi chýbala. Veríme, že zaplnia Tehelné pole a spoločne úspešne uzavrieme túto vydarenú sezónu,“povedal stredopoliar Joeri de Kamps.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Zaplnia polovicu kapacity Tehelného poľa? Slovan spustil predaj vstupeniek