Šafrankova ďakovačka po zápase rozbúrila dánskych fanúšikov

Pavol Šafranko (vpravo) mal aj po góle na tvári vážny výraz.
Pavol Šafranko (vpravo) mal aj po góle na tvári vážny výraz. (Autor: TASR)
Daniel Dedina|26. sep 2017 o 00:00

Nepovažuje sa za miláčika priaznivcov Aalborgu.

AALBORG/PREŠOV. Mladý slovenský futbalista Pavol Šafranko zaznamenal prvý ligový gól od augustového prestupu do dánskeho Aalborgu.

Kvalitnými výkonmi na ihrisku si veľmi rýchlo získava priazeň publika.

Počas úvodného mesiaca pôsobenia na severe Európy toho stihol Pavol Šafranko pomerne dosť.

Už trikrát získal honor najlepšieho hráča zápasu, zaznamenal gól v Dánskom pohári a cez víkend si otvoril strelecký účet aj v ligovej súťaži.

V zápase s Lyngby Kodaň, mužstve na ktorom si v lete v predkole Európskej ligy vylámal zuby bratislavský Slovan, otváral Šafranko skóre presnou hlavičkou, Aalborg napokon vyhral 3:1.

Presný zásah 22-ročného Slováka prišiel symbolicky v 22. minúte.

Gól motiváciou do ďalšej práce

„Prvý gól chutí výborne. Padol po výbornom centri z ľavej strany, naskočil som si naň medzi dvoch obrancov a hlavou skóroval. Predtým som zaznamenal dôležitú asistenciu i gól v pohári, teraz pribudol ligový zásah. Zároveň je to pre mňa motivácia do ďalšieho obdobia. Každý deň na sebe tvrdo pracujem, preto verím, že sa úspech dostaví,“ povedal Korzáru z Aalborgu, štvrtého najväčšieho dánskeho mesta, Pavol Šafranko.

Člen úspešnej slovenskej reprezentácie z nedávneho Eura 2017 hráčov do 21 rokov, kde Hapalovej družine tesne unikol postup do semifinále, si rýchlo získava sympatie dánskeho publika.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šafrankova ďakovačka po zápase rozbúrila dánskych fanúšikov