S Košicami získavali tituly. Prvýkrát teraz stáli na opačnej strane

Peter Bartoš a Richard Šechný (v pozadí) zažili v Košiciach krásne časy. Teraz už stáli na michalovskej strane.
Peter Bartoš a Richard Šechný (v pozadí) zažili v Košiciach krásne časy. Teraz už stáli na michalovskej strane. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|2. okt 2019 o 14:01

Peter Bartoš a Richard Šechný sa vrátili do Košíc už v pozícii súpera.

Hokejová Tipsport liga: Košice - Michalovce: fotogaléria

2.10.2019

MICHALOVCE. Prvýkrát v extraligovej histórii sa v košickej Steel Aréne odohrala pravá krajská bitka medzi domácimi hokejistami a Michalovcami.

„Najšalenše“ derby, ktoré bolo aj priamym súbojom o prvú priečku tabuľky, lepšie zvládli domáci, ktorí zaknihovali víťazstvo 3:0.

V zostave nováčika, ktorý sa prezentoval nebojácnym výkonom a svojou hrou prispel k výbornej úrovni zápasu, sa objavilo hneď niekoľko hráčov s košickou minulosťou.

V obrane to bol skúsený Marek Kolba a v útoku Lukáš Hvila, Peter Galamboš a Tomáš Hričina, ktorí dokonca nastúpili v jednej formácii.

Početné zastúpenie Exkošičanov bolo aj na striedačke Dukly.

V metropole východu v minulosti hráčsky pôsobili asistenti kormidelníka Miroslava Chudého Peter Bartoš a Richard Šechný, aj tréner brankárov Imrich Petrík.

Bolo to pre neho niečo nové

Najväčšiu stopu zanechal v Košiciach Peter Bartoš. Martinský rodák odohral za HC jedenásť sezón a v jeho farbách sa tešil zo zisku piatich titulov majstra Slovenska.

V košickom klube dokonca pôsobil ešte v minulej sezóne ako asistent trénera A-mužstva.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»S Košicami získavali tituly. Prvýkrát teraz stáli na opačnej strane