Regáli riešil aj zahraničie, prednosť však dostal Ružomberok

Martin Regáli (vpravo) si po ôsmich rokoch vyzliekol michalovský dres.
Martin Regáli (vpravo) si po ôsmich rokoch vyzliekol michalovský dres. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|18. jún 2019 o 00:00

Rodák z Prešova po ôsmich rokoch opustil michalovský klub.

MICHALOVCE. Po najúspešnejšej sezóne v dejinách michalovského klubu sa v tíme jediného zástupcu východného Slovenska vo Fortuna lige udejú viaceré zmeny, pretože po výborných výkonoch sa o mnohých hráčov začali zaujímať iné kluby.

Jeden z členov minuloročného kádra MFK Zemplín si už aj našiel nového zamestnávateľa. Rýchlonohý krídelník Martin Regáli sa upísal konkurenčnému Ružomberku.

Láka ho Európska liga

Regáliho prestup pod Čebrať sa upiekol v priebehu niekoľkých dní. Predminulý štvrtok sa prešovskému rodákovi ozval najprv tréner MFK Ján Haspra, po ňom aj manažér klubu Milan Bezák a v pondelok už bola ruka v rukáve.

„Absolvoval som zdravotné testy a následne sme sa rýchlo dohodli aj na podmienkach. Hneď v utorok som bol v Michalovciach predčasne rozviazať zmluvu, keďže mi končila až posledným júnovým dňom, aby som sa v stredu mohol zapojiť do tréningového procesu na Liptove,“ prezradil nám Regáli, ktorý už má na novom pôsobisku za sebou aj prvé dni letnej prípravy.

„Myslím si, že urobil som krok vpred. Ružomberok je stabilizovaný klub a tamojšie zázemie je na vysokej futbalovej úrovni. Aj chlapci v kabíne vyzerajú byť super, takmer všetko sú to Slováci, čo v dnešnej dobe veľmi nebýva zvykom.“

Dvadsaťpäťročný ofenzívny hráč riešil aj odchod do zahraničia, ale keď sa mu ozvali Liptáci, neváhal ani minútu. Zavážilo aj to, že MFK si tretím miestom v tabuľke vybojoval miestenku v predkole Európskej ligy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Regáli riešil aj zahraničie, prednosť však dostal Ružomberok