07.08.2024 07:30
Deň 12
Minúta po minúte
Live

Austrálsky výbor musí riešiť problém. Člen tímu skončil v rukách polície, kupoval kokaín

Thomas Craig.
Thomas Craig. (Autor: TASR/AP)
REUTERS|7. aug 2024 o 11:52

Jeho totožnosť nebola zverejnená.

PARÍŽ. Austrálsky olympijský výbor v stredu informoval, že v Paríži zatkli hráča austrálskeho mužského tímu pozemného hokeja a zadržiavajú ho vo väzbe po tom, ako francúzske médiá informovali, že bol zadržaný pri prechovávaní kokaínu.

Výbor uviedol, že voči členovi tímu, ktorého totožnosť nebola zverejnená, nebolo vznesené žiadne obvinenie. Dôvod zatknutia, ku ktorému došlo v utorok, nezverejnil.

"AOC pokračuje vo vyšetrovaní a zabezpečuje podporu pre člena tímu," uviedol výbor vo vyhlásení.

Parížska polícia a Medzinárodná pozemná hokejová federácia, ktorá je celosvetovým riadiacim orgánom tohto športu, sa bezprostredne nevyjadrili.

Francúzske médiá informovali, že člen austrálskeho hokejového tímu bol zatknutý, keď si v deviatom parížskom obvode kupoval kokaín.

Austrálsky mužský tím v nedeľu vypadol vo štvrťfinále olympijského turnaja, keď prehral s Holandskom 0:2.

Tajmuraz Salkazanov.
dnes 09:20
Do Paríža priletel aj posledný reprezentant Slovenska. Vicemajster sveta sa cíti veľmi dobreTajmuraz Salkazanov sa už teší na piatkové voľnoštýliarske súboje v kategórii do 74 kilogramov.
dnes 09:20
Harrie Lavreysen.
dnes 14:07
Prekonal svetový rekord, no potom nastúpil Holanďan. The Beast stanovil najrýchlejší čas histórieV Paríži chce získať tri zlaté medaily, chýba mu už len jedna.
dnes 14:07
Slovenská šprintérka Viktória Forster počas rozbehov na 100 m cez prekážky na OH 2024.
Miroslav Kováčikdnes 10:50
Prekvapenie jej dodalo energiu, ale beh nezvládla. Nehádžem flintu do žita, vraví ForsterSlovenka obsadila vo svojom rozbehu šieste miesto.
Miroslav Kováčikdnes 10:50
Thomas Craig.
dnes 11:52
Austrálsky výbor musí riešiť problém. Člen tímu skončil v rukách polície, kupoval kokaínJeho totožnosť nebola zverejnená.
dnes 11:52
Momentka z plážového volejbalu pod Eiffelovou vežou na OH 2024 v Paríži.
dnes 12:32
FOTO: Plážový volejbal púta pozornosť na piesku aj mimo neho. Boje pod Eiffelovkou sú ozdobou HierPozrite si najlepšie momentky z plážového volejbalu pod Eiffelovou vežou na OH 2024 v Paríži.
dnes 12:32
Nachádzate sa tu:
Domov»Olympiáda Paríž 2024»Austrálsky výbor musí riešiť problém. Člen tímu skončil v rukách polície, kupoval kokaín