Poprad potrápil lídra z VSS Košice

Tréner Popradu František Šturma.
Tréner Popradu František Šturma. (Autor: Richard Hudeček)
Richard Hudeček|20. nov 2016 o 18:14

K remíze bolo blízko, v poslednej minúte trafil Lukáč brvno.

POPRAD. Futbalisti druholigového Popradu uzavreli jesennú časť súťaže na ihrisku suverénneho lídra súťaže. V Košiciach prehrali s domácim VSS tesne 1:2.

Prvý polčas vyšiel lepšie favorizovaným domácim hráčom, ktorí ho vyhrali 2:0.

Už v 7. minúte otvoril skóre Patrik Grega a v posledných sekundách prvej polovice zvýšil na 2:0 zo štandardnej situácie Stefan Čikić.

„V Košiciach sme odohrali jeden z lepších zápasov. Hralo sa na veľmi ťažkom teréne, na ktorom nešlo vôbec kombinovať. Bolo to skôr o nasadení, bojovnosti. V 7. minúte sme urobili hrubú chybu, neboli sme dôrazní a súper nás potrestal gólom. Domáci boli produktívnejší, my sme sa za celý prvý polčas dostali iba 2-3-krát do zakončenia a to bolo málo. Druhý gól sme inkasovali po parádnej strele ponad múr z priameho kopu priamo do rohu brány,“ prezradil tréner FK Poprad František Šturma.

Lukáč trafil brvno

V 74. minúte sa Popradu podarilo zdramatizovať priebeh po presnom zásahu Erika Šuľu.

V 83. minúte bol ale strelec popradského gólu po druhej žltej karte vylúčený a oslabeným hosťom sa už vyrovnať nepodarilo.

„V druhom polčase sme boli lepším mužstvom. Opäť sa ukázalo, že nám chýba hrotový útočník. Strašne sa natrápime na strelený gól. Súpera sme prehrávali a štvrťhodinu pred koncom sa nám konečne podarilo streliť kontaktný gól. Onedlho prišlo naše vylúčenie, no napriek tomu sme domácich tlačili. Chýbalo nám trochu šťastia. V 90. minúte trafil Marko Lukáč brvno, keď prehadzoval brankára,“ dodal na margo druhej polovice súboja kouč Popradu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Poprad potrápil lídra z VSS Košice