Pod Vihorlat zavíta košická Lokomotíva

Čo na „Loky“ vymyslí humenská dvojica Jozef Valkučák - Martin Tongeľ?
Čo na „Loky“ vymyslí humenská dvojica Jozef Valkučák - Martin Tongeľ? (Autor: mirano)
Sportnet|9. nov 2012 o 00:00

V súboji mužstiev z oboch pólov tabuľky potrebujú body obaja. Humenčania k záchranársky lepšiemu dýchaniu, „Loky“ k postupovým vyhliadkam.



HUMENNÉ. Počas víkendu je na programe posledné jesenné treťoligové kolo. Úplne posledné zápasy to kvôli dohrávkam (B. Bystrica B - Trebišov, Košice B - Humenné) nie sú, ale oficiality kola hovoria jasne. Žreb nastavil humenskú domácu rozlúčku proti košickej Lokomotíve.

Pohľad na tabuľku navráva, že motiváciu uspieť majú obaja, len dôvody sú opačné. Humenčania sa pohybujú tesne nad priepasťou posledného miesta, pred Vranovom iba s jednobodovým náskokom, košická Lokomotíva je naopak druhá.

Strate už ôsmich bodov nemožno pridať slovné spojenie, že by dýchala lídrovi na krk, ale body z ihriska súpera sú pre každého vždy cenné.

Opäť s favoritom

Naposledy hostili futbalisti ŠK Futura Humenné na svojom trávniku lídra z Pohronia. Tešil sa súper. Aj jesenná domáca rozlúčka má v humenskom súperovi favorita, len výsledok chcú domáci opačný, teda už trojbodový.

„Čaká nás opäť kvalitný súper, je to však súťaž, v ktorej každý môže s každým vyhrať i prehrať. Nám tabuľková pozícia velí bodovať naplno, chceme sa s divákmi rozlúčiť víťazstvom,“ konštatoval Jozef Valkučák.

Košická dvojica

Čaká Humenčanov na záver jesene. Doma hostia „Loky“ v dohrávke pocestujú k rezerve corgoňligistu.

„Nehľadíme na to, že sa nám sezóna predĺži, dôležitý je pre nás hneď prvý zápas. 'Loky' nám vyslala košickým derby 5:1 riadnu vizitku,“ podotkol humenský kormidelník.

Útočné rady železničiarov ťahá známy Roman Jurko, pre humenský región má svoj význam Igor Komjaty, syn futbalovo známeho otca, ktorý z Udavského cez Nižný Hrušov zakotvil v „Loky“ na hosťovaní.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Pod Vihorlat zavíta košická Lokomotíva